Momentul în care ”Pian”, șeful clanului Duduianu, calcă un tânăr pe trecerea de pietoni


Ultimul update: Miercuri 20 Februarie 2019 20:27
Data publicarii: Miercuri 20 Februarie 2019 19:55
Categorie: Stiri actuale

Nicolae Duduianu, zis „Pian", cunoscut membru al lumii interlope din București, a fost arestat pentru tentativă de omor.

Este acuzat că ar fi lovit intenționat un bărbat, cu mașina, pe trecerea de pietoni. Incidentul, produs in sectorul 5 al Capitalei, a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum mașina forțează trecerea de pietoni. Evident că pietonul, care avea tot dreptul să traverseze pe acolo, nu avea nici cea mai mică idee că la volanul mașinii se află nimeni altul decât șeful clanului Duduianu din București.

În momentul în care pietonul vede că șoferul nu-i acordă prioritate, se iscă o altercație între cel care se afla la volan și cel care avea tot dreptul să traverseze pe trecerea de pietoni.

În acel moment, șoferul se enervează, îl ia pe capotă pe pieton, acesta cade sub roțile mașinii și, după câteva momente, șoferul se face nevăzut la volanul autoturismului. Oamenii au chemat salvarea. Bărbatul lovit de mașină, cu fracturi la picioare, a ajuns la camera de gardă a spitalului.

Medicii de acolo au anunțat poliția despre producerea unui accident și, timp de 2 săptămâni, polițiștii Capitalei au început să caute dovezi despre cine s-ar fi aflat la volan. Cert este că, miercuri dimineață, după două percheziții, polițiștii au reușit să pună piesele acestui puzzle cap la cap și să-l aducă la audieri pe șeful clanului Duduianu.

”Pian” a fost arestat. Pedeapsa pentru tentativă de omor poate să ajungă până la 12 ani de închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Cazul Raluca Bârsan: ar fi făcut operații complexe și a activat la două spitale private
”Pian”, șeful clanului interlop Duduianu, reținut pentru tentativă de omor
Şeful clanului interlop Duduianu a murit, cu puţin timp înainte de a ieşi din închisoare
VIDEO PROTVPLUS.RO