Mister în jurul morții unei adolescente din Vâlcea. Mesajele ciudate apărute pe Instagram după dispariția fetei

Ultima actualizare: 23-05-2020 10:53
Mister în jurul morții unei adolescente din Vâlcea
Politia Romana/ziaruldevalcea.ro

Mister în jurul morții unei adolescente de 15 ani, din localitatea Oteşani, judeţul Vâlcea. Georgiana Denisa Unchiaşu a fost găsită spânzurată, vinerea trecută, la aproape o săptămână după ce fusese dată dispărută de familie.

Poliția Română a cerut sprijinul populației pentru a o găsi pe Georgiana, după ce familia a anunțat dispariția acesteia, pe 11 mai, la două zile după ce adolescenta nu s-a mai întors acasă, scrie ziaruldevalcea.ro.

Potrivit sursei citate, nu era pentru prima dată când adolescenta dispărea de acasă, astfel că părinții au anunțat dispariția abia luni, 11 mai, deși fata plecase de acasă de sâmbătă, 9 mai.

După mai multe zile de căutări, fata a fost găsită spânzurată într-o pădure de pe dealurile din Oteşani, însă circumstanțele decesului nu sunt clare. Potrivit sursei citate, fata și-ar fi luat viaţa cu şireturile de la tenişii cu care era încălţată.

Poliţia Vâlcea a confirmat că în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, precizând că cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

Potrivit sursei citate, polițiștii au descoperit că pe contul de Instagram al fetei au fost postate mesaje după ce aceasta dispăruse.

Astfel, se pare că una dintre prietenele fetei a postat mai multe mesaje pe contul acesteia, după ce fata își accesase pagina de social media de pe telefonul amicei. De asemenea, la audieri, prietena adolescentei nu a povestit anchetatorilor adevărul despre ce s-a întâmplat în ziua de sâmbătă, când cele două s-ar fi întâlnit cu câțiva prieteni pe un deal din localitate.

În plus, în telefonul unui amic al fetei au fost descoperite mesaje în care fata îi povestea că a fost violată de tată şi că mama ştia despre acest lucru, dar nu are ce să facă.

Martorii au încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori privind locurile în care au mers împreună, motiv pentru care poliţiştii nu au reuşit să găsească trupul neînsufleţit.

Anchetatorii au descoperit însă că Georgiana era un copil extrem de inteligent, care intrase la liceu, în Horezu, cu o medie foarte bună şi care a terminat opt clase cu peste 9,60, mai scris sursa citată.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO