Mircea Sandu, audiat la DNA in scandalul "Mita pentru titlu"

Mircea Sandu

Presedintele FRF Mircea Sandu este audiat la DNA, in dosarul in care procurorii fac cercetari in urma unor declaratii potrivit carora patronul Politehnicii Timisoara ar fi vrut sa mituiasca arbitri.

 Mircea Sandu a fost citat pentru a fi audiat in acest dosar in care procurorii anticoruptie s-au sesizat dupa ce presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a declarat cotidianului ProSport ca patronul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu, "se pregatea sa dea 1,5 milioane de euro la liga si 500.000 la arbitri" pentru ca formatia sa sa castige titlul sezonul trecut.

Presedintele FRF a venit la sediul DNA in jurul orei 10.00, el nefiind insotit de avocat. Mircea Sandu a spus ca nu vrea sa faca acum declaratii privind audierea sa la DNA. Si Gigi Becali a fost citat petnru a fi audiat ca martor in acest dosar, finantatorul stelist declarand ca se va prezenta numai cand va dori si nu le va spune nimic procurorilor anticoruptie.

Gigi Becali crede ca actiunea DNA il vizeaza pe presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, el precizand ca finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, i-a spus in urma cu o luna si jumatate ca seful LPF va fi arestat. Becali il asigura pe seful LPF ca nu va declara nimic rau despre el. Insa, in opinia patronului Stelei, sunt "altii care ii vor raul".

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat ca nu doreste sa comenteze pe marginea investigatiilor DNA. In acest dosar a fost audiat, miercuri, la DNA si presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, dupa ce Gigi Becali a afirmat despre el ca i s-a propus o suma de bani din partea unui conducator de club pentru arbitraje favorabile in Liga I. Conducatorul CCA il considera vinovat pe finantatorul FC Steaua pentru chemarea sa in fata procurorilor DNA.

Citește și
Gigi Becali
Razboi in Liga I. Becali il ameninta pe Dragomir: "Acest bosorog, daca ii dau o palma adoarme"
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

 

Articol recomandat de sport.ro
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Ce mesaj a transmis fotbalistul eliminat de Istvan Kovacs în Barcelona - PSG
Citește și...
Cazul
Cazul "Spaga pentru titlu"! El e martorul-cheie in scandalul de coruptie: "Spun tot la DNA!"

Gigi Becali a confirmat ieri dezvaluirile facute de Mircea Sandu in ProSport cu o discutie avuta in urma cu o luna cu presedintele CCA, Vasile Avram (foto).

Razboi in Liga I. Becali il ameninta pe Dragomir:
Razboi in Liga I. Becali il ameninta pe Dragomir: "Acest bosorog, daca ii dau o palma adoarme"

Scandalul dintre George Becali si Mitica Dragomir, iscat de asa-zise comisioane obtinute ori presupuse spagi cerute in cazul drepturilor de televizare pentru Liga 1 ajunge la urechile judecatorilor.

Recomandări
Politico:
Politico: "Ucraina se îndreaptă spre înfrângere". Marile atuuri pe care Putin le are în lupta pentru victorie

Întrebați un soldat ucrainean dacă mai crede că Occidentul va sta alături de Kiev "atât timp cât va fi nevoie".

Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO
Gafă rușinoasă a lui Marcel Ciolacu în Qatar. Premierul a încurcat „lecția” cu „erecția”. VIDEO

Marcel Ciolacu a făcut o gafă jenantă în timpul unor declarații de presă susținute în Qatar. Deși avea discursul scris, premierul s-a încurcat și în loc de „lecție” a pronunțat... „erecție”.

Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO
Explozie puternică într-un bloc din Craiova. Fațada s-a prăbușit. A fost activat Planul Roșu. O femeie a murit | FOTO

O explozie de proporții a avut loc, miercuri, în municipiul Craiova. Deflagrația a fost atât de puternică încât fațada blocului s-a prăbușit.