Milionarul din Kuweit, disparut in urma cu o luna, e dat in urmarire nationala. Ce ipoteza are familia omului de afaceri

Ultima actualizare: 13-09-2015 07:06
om de afaceri Kuweit - stiri

Milionarul din Kuweit disparut acum o luna, in statiunea Cheia, unde avea o casa de vacanta, a fost dat in urmarire nationala. Familia lui ofera recompensa celor care pot da informatii despre el.

Apropiatii se tem ca a fost rapit, devreme ce cautarile nu au dus la niciun rezultat. Politistii romani au fost ajutati in ancheta si de colegii lor din Kuweit, care au fost special trimisi in tara noastra.

Riad Albaghli, fiul omului de afaceri disparut: "Daca pana acum am crezut ca poate s-a ratacit in padure, acum suntem siguri ca cineva l-a luat pentru bani."

Familia lui Mohammed Albaghli este disperata. A trecut o luna, iar barbatul pe care toata politia din tara il cauta parca a intrat in pamant. Rudele se tem ca a fost rapit, altfel nu inteleg de ce nu a fost gasit pana acum, desi au fost mobilizate efective impresionante de cautare. Mai mult, el se deplasa doar cu un baston si nu putea sa mearga mai mult de 200 de metri.

Ingrijorarea rudelor creste in fiecare zi, pentru ca batranul in varsta de 79 de ani, era dependent de un tratament medicamentos. Fara el, starea lui de sanatate se poate inrautati.

Riad Albaghli, fiul omului de afaceri disparut: "In aceeasi zi in care a disparut s-a intalnit cu unchiul meu dimineata si au glumit impreuna. Totul era normal. L-am vazut la 11 si jumatate, cand am mers in camera lui, dormea, si apoi am plecat. Dupa aceea, stim ca a plecat sa se plimbe si a disparut."

Inca din momentul disparitiei, aproape 200 de agenti, pompieri, jandarmi si voluntari au pornit cautarile in statiunea Cheia, acolo unde barbatul a fost vazut pentru ultima data. Aria de cautare s-a extins in toata zona, pana la limitele judetului Prahova si Brasov. Echipele au scotocit zonele de vegetatie, locuintele unde ar putea fi ascuns barbatul, magazinele, dar si spitalele si statiile de ambulante.

Mohammed Albaghli venea cu familia in Romania, de 20 de ani, vara, la casa de vacanta din Cheia. Vecinii stiu ca este un personaj foarte cunoscut in Kuweit. In tinerete, barbatul a fost inalt functionar in Ministerul Petrolului. Apoi, impreuna cu familia, s-a lansat in afaceri profitabile cu petrol.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Share în bucate cu Alex Petricean - Mămăligă fiartă în zer, cu ciuperci

21:04
Alt Text!
ePlan
Schimbări de comportament, tendințe, evoluție ecosistem si oportunități de dezvoltare deschise prin eMAG Marketplace cu Florin Filote - Vicepreședinte eMAG pentru marketplace și vânzări corporate

30:44
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 24 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!