Milionarul din Kuweit, disparut in urma cu o luna, e dat in urmarire nationala. Ce ipoteza are familia omului de afaceri

10-09-2015 22:18


om de afaceri Kuweit - stiri

Milionarul din Kuweit disparut acum o luna, in statiunea Cheia, unde avea o casa de vacanta, a fost dat in urmarire nationala. Familia lui ofera recompensa celor care pot da informatii despre el.

Apropiatii se tem ca a fost rapit, devreme ce cautarile nu au dus la niciun rezultat. Politistii romani au fost ajutati in ancheta si de colegii lor din Kuweit, care au fost special trimisi in tara noastra.

Riad Albaghli, fiul omului de afaceri disparut: "Daca pana acum am crezut ca poate s-a ratacit in padure, acum suntem siguri ca cineva l-a luat pentru bani."

Familia lui Mohammed Albaghli este disperata. A trecut o luna, iar barbatul pe care toata politia din tara il cauta parca a intrat in pamant. Rudele se tem ca a fost rapit, altfel nu inteleg de ce nu a fost gasit pana acum, desi au fost mobilizate efective impresionante de cautare. Mai mult, el se deplasa doar cu un baston si nu putea sa mearga mai mult de 200 de metri.

Ingrijorarea rudelor creste in fiecare zi, pentru ca batranul in varsta de 79 de ani, era dependent de un tratament medicamentos. Fara el, starea lui de sanatate se poate inrautati.

Riad Albaghli, fiul omului de afaceri disparut: "In aceeasi zi in care a disparut s-a intalnit cu unchiul meu dimineata si au glumit impreuna. Totul era normal. L-am vazut la 11 si jumatate, cand am mers in camera lui, dormea, si apoi am plecat. Dupa aceea, stim ca a plecat sa se plimbe si a disparut."

Inca din momentul disparitiei, aproape 200 de agenti, pompieri, jandarmi si voluntari au pornit cautarile in statiunea Cheia, acolo unde barbatul a fost vazut pentru ultima data. Aria de cautare s-a extins in toata zona, pana la limitele judetului Prahova si Brasov. Echipele au scotocit zonele de vegetatie, locuintele unde ar putea fi ascuns barbatul, magazinele, dar si spitalele si statiile de ambulante.

Mohammed Albaghli venea cu familia in Romania, de 20 de ani, vara, la casa de vacanta din Cheia. Vecinii stiu ca este un personaj foarte cunoscut in Kuweit. In tinerete, barbatul a fost inalt functionar in Ministerul Petrolului. Apoi, impreuna cu familia, s-a lansat in afaceri profitabile cu petrol.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO