Mezzosoprana Maria Nicoară este tot în stare gravă. S-a deschis anchetă pentru tentativă de omor in rem

Ultima actualizare: 13-05-2020 18:44

Mister total în cazul accidentarii mezzosopranei Maria Macsim Nicoară de la Iaşi. 

În timp ce artista se află internată tot în stare gravă, în secţia de terapie intensivă, procurorii de la Parchetul Tribunalului Iaşi continuă ancheta pentru tentativă de omor in rem.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară de la Operă Naţională din Iaşi este internată de mai bine de 72 de ore la Spitalul de Neurochirurgie, iar medicii spun că starea sa se menţine foarte gravă. Artista în vârstă de 51 de ani este în continuare în comă şi nu a dat niciun semn de evoluţie pozitivă, după operaţie.

Pe de altă parte, în cursul după amiezii de ieri, soţul şi soacra femeii au dat declaraţii în fata procurorilor privind împrejurările în care s-ar fi produs incidentul.

Potrivit avocatului bărbatului, acesta a declarat că dormea când femeia ar fi căzut pe scări. El ar fi auzit că prin somn o bufnitură, iar când s-a trezit femeia zăcea la baza scărilor.

Cei doi ar fi avut o scurtă conversaţie în care femeia i-a spus că se simte rău şi acuza o stare de vomă. Atunci bărbatul a dus-o în pat. Dimineaţa, când a văzut că femeia are capul umflat, bărbatul şi-a chemat mama în ajutor. Femeia, medic pensionar, a sunat imediat la 112. Când a ajuns echipajul de terapie intensivă la casa soţilor din comuna Aroneanu, artista era deja în comă avansată.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO