Mesajul lui Traian Basescu, dupa ce fiica sa Elena a divortat de Sida: "Facem ce este mai bine pentru copii"


Ultimul update: Joi 08 Septembrie 2016 06:59
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2016 11:55
Categorie: Stiri actuale
Elena Basescu, Traian Basescu

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a declarat ca divortul fiicei sale, Elena, nu va afecta viata celor 2 copii rezultati in urma mariajului cu Bogdan Ionescu, dar si ca, in ciuda speculatiilor, fostul cuplu "nu are mare avere de impartit".

Basescu a spus ca atat parintii, cat si bunicii din ambele parti 'sunt foarte grijulii' si 'fac tot ce este posibil' pentru ca celor mici sa nu le lipseasca nimic si sa nu simta 'impactul acestui eveniment nefericit'.

"Facem ce este mai bine pentru copii (...) Nu duc lipsa de nimic (...) si ultimul lucru de care ar putea duce lipsa ar fi de dragoste. Toti ii iubim, tinem la ei", a spus Traian Basescu, conform Agerpres.

El a mentionat ca, inainte de a se desparti, Elena si Bogdan s-au consultat si cu parintii, dar, in cele din urma, au decis sa puna capat casniciei.

"Nu sunt suparat pe niciunul dintre ei. Daca au constatat ca nu merge, asta-i viata (...) Ne-au consultat pe toti patru, am discutat si cu amandoi si cu fiecare in parte, noi patru, batranii, parintii lui Bogdan si noi am discutat cu fiecare dintre ei. (...) Cu ceva timp inainte, doua-trei luni inainte, au dat semnale si i-am sfatuit sa mai incerce, au zis ca nu merge.

Nu merge, asta e (...) si nici nu cred ca ar trebui sa mai incerce. Daca au decis asa, pana la urma viata nu e reversibila. Au luat o decizie, sa mearga inainte, fiecare sa isi ia drumul, cu grija maxima pentru copii. De altfel, copiii, asa s-au inteles, asa e si legea, custodia este comuna, chiar daca stau la Elena, ca mama, avand in vedere ca sunt mici", a mai spus Traian Basescu.

El a mentionat ca 'este o minciuna' faptul ca divortul a fost incheiat la biroul notarial al Ioanei Basescu si a mai spus ca cei doi tineri 'nu au mare avere de impartit'.

"Va pot spune ca singurul bun comun cumparat in timpul casatoriei este masina pe care o foloseste fiica mea. Iar banii de la nunta sunt departe de a mai fi cati spuneati voi, de 450.000 de euro. Intre timp i-au cheltuit", a spus Traian Basescu.

Fiica cea mica a lui Traian Basescu si Bogdan Ionescu, supranumit Sida, au divortat, anuntul fiind facut recent pe contul de Facebook al Elenei Basescu. Cei doi au precizat ca separarea s-a facut 'de comun acord si de maniera amiabila'.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu s-au casatorit pe 1 septembrie 2012, iar la un an de la casatorie s-a nascut fiica lor, Sofia Anais Ionescu Basescu. Pe 31 ianuarie 2015, s-a nascut al doilea copil al cuplului, un baietel, botezat Traian.

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO