Armin van Buuren, show maraton la Untold. LIVE VIDEO


Ultimul update: Vineri 02 August 2019 21:09
Data publicarii: Vineri 02 August 2019 18:24
Categorie: Stiri actuale

La Cluj, zeci de mii de tineri din toată lumea au petrecut la festivalul „Untold". Au dansat și au cântat până în zori, iar acum se pregătesc să o ia de la capăt.

Dacă prima seară a fost deschisă de Smiley și continuată, printre alții, de Tujamo și James Arthur, vineri, pe scena de pe Cluj Arena, va urca mult așteptatul Armin Van Buuren, care a promis un show memorabil.

Festivalul Untold a început în forţă cu o noapte electrizantă. DJ-ul Tujamo a fost printre cei mai aşteptaţi, iar artistul nu a dezamăgit. Show-ul cu lasere şi focuri de artificii a vrăjit publicul. Pentru nişte tinere din Canada, experienţa trăită la Cluj a fost unică.

Turişti din Canada: "Şi noi suntem canadieni, dar aici oamenii sunt şi mai primitori. E ceva extraordinar, multe de văzut şi de făcut."

Printre petrecăreţi s-a aflat şi cunoscutul actor din Urzeala Tronurilor, Kristian Nairn, care a fost încântat de Pădurea Hoia Baciu.

Kristian Nairn, actor: Am învăţat despre această pădure înainte să vin, nu cunoşteam foarte multe despre această pădure. Îmi place lucrurile de genul acesta, locurile bântuite.

După o noapte albă, petrecăreţii au venit să ia prânzul tot la festival.

Tânără: Am încercat burgeri, chinese şi voi încerca şi sushi. Abia aşteptăm zilele ce urmează mai ales cea de duminică.

Tânără: Am mâncat dar voi avea destulă energie abia după ce beau o cafea. Am încercat tot felul de prostioare, mâncarea aici e excelentă. În plus ai ce să faci, tot felul de activităţi. Standul Pro TV e superb.

Restaurantele din perimetrul festivalului au pregătit tot felul de specialităţi.

Camelia, reprezentant clatitarie: Avem 6 feluri de clătite făcute special pentru festival două dintre ele cele mai căutate.

Alţi tineri au sărit peste masă şi au preferat să se pregătească pentru noaptea următoare.

Tânără: Caut ceva special pentru festival m-am gândit să creez o ţinută unică cel mai degrabă o rochiţă.

Nu este de mirare că toată lumea se pregăteşte intens pentru că vineri seară va cânta unul dintre cei mai aşteptaţi artişti: Armin Van Buuren, care a făcut istorie la Untold. El va sta pe scenă cel puţin până la răsărit.

Armin Van Buuren: Când m-au rugat să fac Untold din nou am fost puţin sceptic, că anul trecut a fost deja magic. Şi am vrut să fac asta dacă o putem face şi mai specială, să aducem lumini mai multe, orchestră. Am adus mulţi artişti cu mine.”

O parte din show-ul lui Armin Van Buuren va fi difuzat în direct, începând cu ora 2.00, pe Pro TV.

Puteți urmări concertele Untold, LIVE, aici: 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

aCLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Spania se mândrește cu cea mai mare peșteră de cristale din Europa
Festivalul Untold a fost deschis de Smiley. Mesajul antrenorului de la Vocea României
UNTOLD 2019, prima seară. Unde a fost surprins Hodor din „Game of Thrones” la festival
VIDEO PROTVPLUS.RO