Festivalul Untold a fost deschis de Smiley. Mesajul antrenorului de la Vocea României

Ultima actualizare: 02-08-2019 14:01

Orașul a fost luat cu asalt încă de joi - pentru că tineri din țară și din străinătate s-au grăbit să fie primii care pășesc pe tărâmul Untold.

Oaspeții au sosit în valuri în Cluj-Napoca, unde, spun organizatorii, în cele patru zile de festival vor ajunge 350 de mii de oameni.

Cele mai multe trenuri care au ajuns în gara din Cluj erau pline cu tineri dornici de distracţie. Nerăbdători să ajungă mai repede pe tărâmul Untold, unii tineri s-au dus de la gară direct la festival.

Pentru că în aceste zile sunt aşteptate să intre în Cluj peste 100 de mii de maşini, autorităţile recomandă ca oamenii să le lase parcări şi să circule cu mijloacele de transport în comun.

Autobuzele vor circula non-stop în Cluj-Napoca pe perioada festivalului. După ora 4:30 dimineaţa, atunci când petrecăreţii se pregătesc să plece să se odihnească, mijloacele de transport în comun vor circula din 10 în 10 minute."

Cel care a deschis seria concertelor pe scenă principală este antrenorul de la Vocea României, Smiley.

Simley: "Am nişte emoţii, vă mărturisesc, dar sunt foarte entuziasmat, arată super scena, noi suntem pregătiţi."

Chiar dacă petrecerile s-au terminat în zorii zilei, orăşelul distracţiei a început din nou să prindă viaţă în cea de-a doua zi de festival. Zeci de oameni au început deja să sosească în perimetrul festivalului şi aşteptă să profite şi vineri de toate activităţile pregătite pentru ei.

Dacă joi seară a plouat aici la Cluj, vineri metorologii anunţă doar pecipitatii sporadice şi în rest cer senin. Până disera când vor începe concertele pe scenă principală, petrecăreţii au timp să se odihnească în hamacele din parcul central şi să mănânce bucate cu specific Italian, indian sau Mexican.

Cei mai așteptați artişti sunt Busta Rhymes, Timmy Trumpet şi să nu uităm bineînţeles de Armin Van Buuren - care promite cel mai lung show din cariera sa cu ocazia aniversării a cinci ani de UNTOLD

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO