Mesajul de 1 Mai al medicului care a vindecat cei mai mulți români de coronavirus

Mesajul medicilor care au vindecat cei mai mulți români de Covid-19 - 4
youtube.com

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, a transmis un mesaj românilor, de 1 Mai, și spune că trebuie să fim cu toții mai precauți, în această perioada.

Medicul Virgil Musta, cel care a vindecat peste 300 de oameni, de coronavirus, la Timișoara, ne îndeamnă să nu mergem în zone aglomerate și să stăm în familie. Cu prietenii ne vom putea vedea, în continuare, online, scrie opiniatimisoarei.ro.

Medicul Virgil Musta este șef de secție la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, unde s-au vindecat, până acum, cei mai mulți pacienți români infectați cu coronavirus.

Mesajul integral al medicului timișorean:

"Atenție vă rog la respectarea măsurilor și de 1 Mai, pentru a consolida ce am câștigat prin responsabilitatea dovedită la sărbătorirea Paștelui!

Citește și
10.500 de bucureșteni vor fi testați pentru coronavirus
Avertismentul lui Streinu-Cercel privind purtarea măștilor: "Când mă uit la televizor mă apucă groaza"
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

În primul rând, vreau să vă spun că m-a bucurat mult responsabilitatea dovedită de majoritatea oamenilor pe perioada Sărbătorilor Pascale și mulțumesc tuturor pentru înțelegere, efort și răbdare.

Acum ne bucurăm cu toții de venirea primăverii și de zilele libere de 1 Mai. Anul acesta trebuie însă să fim mai precauți, pentru a nu avea motive de întristare ulterior.

Putem sărbători 1 Mai, cum crede fiecare, chiar cu mici și grătare cum ne-a intrat deja în obicei, dar în familie, iar cu prietenii putem vorbi la telefon sau să ne vedem online.

Pandemia nu a trecut! Nu vă adunați în grupuri. Nu frecventați zonele publice aglomerate. Protejați în continuare persoanele cu risc și respectați vă rog toate recomandările pe care deja le cunoaștem.

Până acum, pandemia este ținută sub control la noi și aceasta datorită în special responsabilității și eforturilor voastre, pentru că marea majoritate a înțeles cât de importante sunt recomandările noastre pentru sănătatea și chiar viața tuturor.

Sigur că trecem încă printr-un moment greu, dar trebuie să mai rezistăm, pentru a ne bucura mai târziu în "echipă completă". E necesar să mai avem răbdare. Fiți înțelepți și responsabili!

Dacă trecem cu bine și peste această perioadă, vor începe să apară cu siguranță și vești mai bune. Îmi doresc și eu acest lucru și bineînțeles că vi le voi comunica și eu la momentul potrivit.

Vă mulțumesc anticipat pentru efortul fiecăruia dintre voi!

Ținem aproape, deși păstrăm distanța!

Numai împreună vom reuși!"
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Liniile aeriene care obligă pasagerii să poarte măşti în timpul zborului
Liniile aeriene care obligă pasagerii să poarte măşti în timpul zborului

American Airlines, Delta Air Lines şi United Airlines au transmis joi că, în curând, vor impune o nouă măsură de siguranţă - vor cere tuturor pasagerilor să îşi acopere feţele în timpul zborurilor, scrie Reuters.

Avertismentul lui Streinu-Cercel privind purtarea măștilor:
Avertismentul lui Streinu-Cercel privind purtarea măștilor: "Când mă uit la televizor mă apucă groaza"

Managerul Institutului ”Matei Balş”, Adrian Streinu-Cercel, avertizează că România este pe o pantă ascendentă a pandemiei şi urmează câteva zile de foc. Profesorul spune că situaţia este în continuare ”gravă”.

Streinu-Cercel, despre planul legat de vârstnici:
Streinu-Cercel, despre planul legat de vârstnici: "O dezinformare generală". Ce conținea de fapt documentul

Managerul Institutului ”Matei Balş”, Adrian Streinu-Cercel, a venit cu noi explicații în urma scandalului care a dus la demiterea sa de la conducerea Comisiei speciale anti-covid.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.