Cea mai mare pasiune a unui medic veterinar din Pitesti i-a adus sfarsitul. Barbatul s-a inecat la pescuit

24-05-2014 19:00


Dupa 3 zile de cautari, medicul veterinar din Pitesti care a disparut in timp ce se afla la pescuit a fost gasit la cativa kilometri distanta. Miercuri, Andrei Stan a fost inghitit de Raul Doamnei, un afluent al Argesului.

Barbatul plecase sa pescuiasca chiar in mijlocul apei, unde sunt curenti puternici.

Andrei Stan era un medic veterinar extrem de apreciat. Facea parte dintr-o asociatie care protejeaza cainii fara stapan si avea doua mari pasiuni: animalele si pescuitul. Ultima i-a adus sfarsitul.

Miercuri dupa-amiaza, s-a dus la pescuit pe raul Doamnei. La un moment dat, un prieten a observat ca Andrei a disparut din mijlocul raului, unde isi gasise un loc de pescuit pe niste pietre.

Trei zile de cautari ale pompierilor, prietenilor si rudelor au fost zadarnice. Abia sambata, un pescar aflat pe malul raului, la cativa kilometri in aval, a vazut trupul medicului.

Dadeam la peste, langa el si nu stiam ce este, pana am intrebat un om din partea cealalta ce cauta”, povesteste pescarul.

Cei din familie si prietenii sunt sfasiati de durere.

De miercuri, numai pe malul apei stau. Am adus si jumatate din sat. Toata lumea din sat a venit si l-a cautat. Imi pierdusem speranta si de a-l mai gasi”, spune Gheorghe Stan, fratele medicului.

Plutonier Anghel Arsene, ISU Arges: “A fost gasit la circa 4 kilometri in aval de locul unde a disparut”.

Trupul medicului veterinar a fost recuperat cu greu si transportat la Serviciul de medicina legala Arges.

VIDEO PROTVPLUS.RO