Medicul erou Cătălin Denciu, în continuare în stare gravă. Marți va fi supus unei analize specifice

Ultima actualizare: 16-11-2020 20:35
Terapie intensivă

Medicul erou Cătălin Denciu, în continuare în stare gravă. Marți va fi supus unei analize specifice.

Medicul de la Spitalul din Piatra Neamţ, care a salvat viața unor pacienți din salonul cuprins de flăcări, este în continuare în stare gravă, precizează luni seara Ministerul Sănătății. Oficialii români sunt în permanentă legătură cu medicii de la spitalul militar din Bruxelles, la fel ca și familia medicului.

Marți, Cătălin Denciu va fi evaluat din nou, la două zile de la internare.

„Membrii echipei medicale care tratează pacientul român au precizat că, după internarea şi evaluarea pacientului, au fost întreprinse toate procedurile specifice bolnavilor arşi grav. Pacientul este în continuare în stare gravă. În cursul zilei de 17 noiembrie va fi efectuată o examinare specifică (scaner) pentru a se cunoaşte cu exactitate profunzimea arsurilor", a precizat Ministerul Sănătății.

Echipa medicală a prezentat soţiei pacientului, în cadrul unei convorbiri telefonice, starea acestuia, elemente "relevante" privind rezultatul evaluării medicale şi tratamentul aplicat în ultimele 24 de ore, a precizat sursa citată.

Totodată, a fost stabilită şi modalitatea de dialog direct, telefonic, cu familia bolnavului, ori de câte ori este nevoie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO