Masina spulberata de un TIR, in apropierea Capitalei. Cum s-a petrecut accidentul si ce au patit pasagerii

Ultima actualizare: 30-01-2015 06:53
accident Sindrilita

Un accident grav s-a inregistrat luni noapte pe DN2, in comuna Sindrilita. Patru persoane au trecut razant pe langa moarte, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un TIR.

Soferul autoturismului, care circula pe un drum fara prioriate, nu a vazut ca se apropia o intersectie si nu a franat. Acesta da vina pe lipsa indicatoarelor rutiere si iluminatului stradal. Din fericire, toata lumea a scapat cu viata.

Masina in care se aflau cei patru barbati s-a transformat intr-o epava dupa ce au fost loviti in lateral de un TIR care circula regulamentar.

"Sunt ranit un pic, probabil de la cioburile de la geam de pe partea mea", spune soferul autoturismului.

"Au avut zile, ca n-am avut viteza si am franat cat de cat", declara soferului TIR-ului.

Cei patru se intorceau acasa, in comuna Afumati . Ca sa evite aglomeratia de pe centura, soferul masinii, in varsta de 47 de ani, a ales o ruta ocolitoare, pe care insa nu o cunostea foarte bine. Asa ca s-a trezit pur si simplu in intersectie.

Cei prezenti la fata locului spun ca barbatii au fost norocosi si au scapat ca prin urechile acului.

Dupa ce s-a rostoglit de cateva ori, masina s-a oprit inntr-un sant. Cei patru pasageri au fost nevoiti efectiv sa se tarasca printre scaune si sa sparga luneta pentru a iesi din autoturism.

Niciunul dintre dintre soferi nu consumase bauturi alcoolice. In remorca TIR-ului se aflau ajutoare de la Uninea Europeana, pentru familile nevoiase din zona Moldovei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO