Mașină proiectată sub roțile unui camion de un șofer neatent: o mamă și fiul ei se zbat între viață și moarte

Ultima actualizare: 03-09-2020 09:56

Grav accident de circulație, miercuri, pe o șosea din județul Prahova!

Un copil de 14 ani se zbate între viață și moarte, după ce mașina în care era, împreună cu mama sa, a fost proiectată de un alt autoturism sub roțile unui camion.

Cei doi au rămas încarcerați. Băiatul a fost transportat cu un elicopter, în stare de inconștiență, la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Acum este intubat și ventilat mecanic.

Mașina în care se afla femeia de 32 de ani, împreună cu băiatul ei de 14 ani, a fost lovită puternic de un șofer care venea din spate. Bărbatul nu ar fi observat că şoferiţa a semnalizat pentru a vira pe o stradă lăturalnică. Autoturismul a fost aruncat pe celălalt sens de mers, direct sub roțile unui camion. Atât mama, cât și băiatul au rămas încarcerați.

Maria Andrei, localnică:Am auzit bubuitura foarte mare şi am venit şi eu să văd şi ..era grav. Știţi cum era bordul la maşină mare când m-am dus? Era pe pieptul lui la burtica aşa aici”.

La sosirea salvatorilor, copilul avea răni grave şi era inconştient. A fost solicitat un elicopter, care l-a transportat de urgenţă la spital, în Bucureşti. Şi mama sa a ajuns la urgenţă, în Ploieşti. Impactul a fost atât de puternic încât maşina în care se aflau cei doi a fost distrusă.

Subcomisar Marius Sadicovici, Poliţia Rutieră Prahova: „L-a proiectat pe celălalt sens de mers unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă regulamentar. Au rezultat două victime”.

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers timp de aproape două ore.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!