Marsul Diversitatii in Capitala. Participanti imbracati in rochii de seara cu pene

04-06-2011 17:36

In Romania este loc pentru toata lumea. Indiferent de conceptiile invechite, trebuie sa invatam sa traim in buna pace. Incearca sa ne explice acest lucru homosexualii si travestitii, care au participat la Marsul Diversitatii.

In mod traditional deja, li s-au opus cei de la Noua Dreapta, care, sambata dimineata, au scandat impotriva lor pe strazi.

De departe au iesit in evidenta cativa barbati imbracati in rochii de seara viu colorate, accesorizate cu pene. Au dansat, dar au avut grija sa afizese si banere cu mesaje impotriva discriminarii comunitatii gay.

Participantii la Marsul Diversitatii au plect din Piata Unirii avand ca punct final Parcul Izvor. La eveniment au participat ambasadorul american Mark Gitenstein si cel britanic, Martin Harris. Pe tot traseul au fost supravegheati indeaprope de zeci de jandarmi.

La orele pranzului, centrul Capitalei a rasunat si de scandarile celor de la Noua Dreapta. Inamici declarati ai minoritatilor sexuale, acestia vocifereaza de sapte ani impotriva paradei gay, in a ceea ce ei numesc Marsul Normalitatii.

Si unii si ceilalti se vor intalni cu siguranta si anul viitor.

 

 


VIDEO PROTVPLUS.RO