Marian Vanghelie, scos din schema la sefia PSD Bucuresti. Varianta surpriza pentru inlocuitorul sau

Ultima actualizare: 13-02-2013 02:31

Social-democratii de la Bucuresti isi cauta un lider. In negocierile purtate pana acum Marian Vanghelie a pierdut sustinerea partidului si totodata sansa de a reveni la conducerea celei mai mari dintre filialele social-democratilor.

Noi conducatori isi aleg sii organizatiile de sector. Candidat unic, Robert Negoita a facut duminica cinste celor ce l-au votat sef la sectorul trei.

Asezati la mese impodobite ca de petrecere, social-democratii din sectorul trei au ascultat atent discursurile sefilor de partid si i-au mai corectat cand au gresit. De exemplu, Ecaterina Andronescu l-a invocat, fara sa vrea, pe colegul Marian Vanghelie.

Dupa care, in loc de pliante, in farfurii au fost asezate bucatele stropite cu vin alb.

Pana pe 15 martie, social-democratii din toate sectoarele capitalei vor organiza alegeri. Sanse mari la sefia organizatia PSD Bucuresti are Ecaterina Andronescu. Dealtfel, ea a si primit astazi un vot de sustinere de la organizatia sectorului trei.

Pe motiv ca nu vrea sa raspunda provocarilor lansate de colegii sai, Marian Vanghelie nu a vrut sa comenteze cele intamplate. Daca si Victor Ponta va fi de acord, el si Robert Negoita vor fi numiti presedinti executivi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO