"Mama a fost devastata multi ani". Confesiunea fiicei nelegitime a lui Adrian Paunescu

Ultima actualizare: 31-08-2012 18:40

Fiica nelegitima a regretatului Adrian Paunescu rupe tacerea. Andreea Mihaela Barlea a acceptat sa vorbeasca la "Happy Hour" despre relatia dintre parintii ei, dar si despre legatura cu marele poet al carui nume spera sa il poarte.

Peste doua saptamani se implineste un an de cand Adrian Paunescu a plecat inainte sa isi puna ordine in viata. Cel putin in ceea ce o priveste pe fiica sa, Andreea Mihaela.

"Mama mea a fost zdruncinata dupa ce povestea lor s-a terminat. Ea a fost cea care a pus punct relatiei pentru ca traia intr-o situatie imposibila. A fost devastata multi ani, mai ales ca aparusem si eu, aflase ca tatal meu era insurat, insa si-a trait durerea cu demnitate. Daca exista boala pe nume iubire, cu siguranta mama a suferit de boala asta", a declarat Andreea Mihaela Barlea.

In interviul acordat echipei de la "Happy Hour", al doilea dintre cei patru copii ai poetului spune ca isi doreste mai mult ca oricand sa poarte numele Paunescu. Mai ales ca doar in acte nu a facut parte din familia acestuia.

Pentru asta trebuie sa duca la bun sfarsit doua procese. In primul, care se judeca miercuri, trebuie sa se dezica oficial de tatal care a adoptat-o. In cel de-al doilea sa obtina actul prin care i se recunoaste oficial calitatea de fiica legitima a lui Adrian Paunescu.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO