Locul de veci neobișnuit pe care și l-a pregătit un bătrân din Gorj. ”Vin și fotografiază”

06-09-2018 08:00


Un pensionar în vârstă de 80 de ani din Gorj și-a amenajat un loc de veci special. Un bust impunător, un câine și doi lei îl vor veghea după ce va închide ochii pentru totdeauna.

Bătrânul povestește că a făcut totul pentru a le atrage atenția copiilor și soției, care l-au părăsit în urmă cu 25 de ani.

"E cu dedicaţie, nu i-am văzut de 25 de ani. Omul nu mai mă cunoaşte. Şi câinele se uită la bustul meu", spune bătrânul.

Un bătrân în vârstă de 80 de ani din comună Turburea, rămas singur, după ce soţia şi cei doi copii l-au părăsit, şi-a pregătit locul de veci. Dar a vrut să fie unul special, aşa că şi-a comandat un bust, care este "supravegheat" de statuia unui câine. Iar pe mormânt a pus alte două creaţii, care întruchipează doi lei.

"Am regretul că nu am făcut cât ar fi trebuit să fac şi asta din cauza soţiei şi a celor doi copii care nu au vrut să îmi fie alături", mai spune bătrânul.

Omul, chinuit de dor, se plânge acum şi că locul de veci, pe care s-a străduit să îl amenajeze, a devenit ținta unor tineri care ar fi încercat să îl distrugă.

"Uitaţi, mi-a pătat-o cu acid. A dat cu acid şi pe placă", a arătat acesta.

"Nu are nimeni, chiar frumos, e priceput, vin şi din altă parte şi fotografiază ce a făcut dansul", spun sătenii.

"Nu e ceva obişnuit, poate o să fie până la urmă un trend", este de părere Marin Cojocaru, viceprimarul comunei Turburea.

Băiatul şi fata pensionarului au o clinică medicală în Italia, dar - spune bătrânul - cei doi nu vor să mai audă de locul natal. Totuşi, el speră ca măcar unul dintre copii să îl viziteze cât timp mai este în viaţă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO