Localitatea in care 2 hoti terorizeaza batranele singure: "Mi-au pus plapuma in cap si m-au lovit". Pe cine a prins politia


Ultimul update: Duminica 20 Martie 2016 07:13
Data publicarii: Joi 17 Martie 2016 13:04
Categorie: Stiri actuale

Doi tineri i-au inspaimantat pe batranii dintr-un sat din Bacau dupa ce au dat patru spargeri intr-o singura noapte.

Nu numai ca au furat pasari din cotete, dar au si intrat peste femeile pe care le stiau singure in case, le-au batut si le-au furat banii. Politistii au retinut un suspect si incearca sa dea si de urma celuilalt.

Oamenii spun ca suspectii actionau sistematic la miezul noptii. Intr-una dintre case, proprietara a fost pe faza si a reusit sa-i alunge.

Georgeta Grozavu, victima furt: "Au intrat, mi-au luat 4 gaini, dar am simtit si am iesit. Celelalte gaini erau inchise. Cine a fost, nu stiu. Au fugit cand am strigat ca vine baiatul. "

Maria Ciuche, victima: "Toate le-au luat 25 de pasari si cu cele 7 curci. Am nadejde in Dumnezeu. Sunt multe femei batrane aici. "

Faptasii nu s-au lasat intimidati si au mai mers la alte doua case, de data aceasta mai hotarati. Au intrat peste batrane, le-au batut si le-au furat toti banii - 600 de lei.

Maria Olaru, victima: "S-a busit in usa si au intrat la mine acolo la pat. Cand au venit au intrebat de bani. A zis sa ii dau 2 milioane. M-au luat din pat cu tot cu plapuma si mi-au pus plapuma in cap si m-au lovit."

Elisaveta Maxim, victima: "Mi-a dat cu pumnii in cap si m-a strans de gat. Unul a venit cu cutitul. Am zis ca nu am bani, dar i-a gasit. Au zis ca ma omoara daca ies."

Politistii au facut mai multe perchezitii si au audiat 4 suspecti, apoi au retinut un suspect de 26 ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO