Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: „Ceva i-a ucis. Nu cred că lucrurile sunt limpezi”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018 20:01
Categorie: Stiri actuale
Liviu Dragnea

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților a vorbit, marți seara, la Camera Deputaților despre incendiul care a avut loc în urmă cu trei ani în clubul Colectiv.

Întrebat de jurnaliști de ce folosește formularea „au fost uciși” atunci când se referă la tinerii care și-au pierdut viața în tragedia din Colectiv, șeful PSD a răspuns: „Ceva i-a ucis.”

Întrebat dacă „a fost un accident sau dacă se referă la altceva”, Liviu Dragnea a completat. „Nu știu.”

„Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii, dar nu cred că lucrurile sunt limpezi. Nu știu dacă pentru dumneavoastră sau pentru toată populația României ceea ce s-a întâmplat acolo este clar”, a mai spus el.

„Eu sper să nu mai avem așa ceva. Nici o țară din lume nu este pregătită pentru tragedii de genul ăla, în sensul de a-și dori. Eu sper să nu mai avem așa ceva și, dacă se va întâmpla, sper să fim pregătiți. Nu fug de acea întrebare. Pentru mine nu este clar ce s-a întâmplat acolo. Poate nu am suficiente informații, poate multe lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenții, dar nu mi se pare că lucrurile sunt care. Poate sunt clare, dar nu îmi dau eu seama”, a mai spus el.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO