Liviu Dragnea ”are dureri mari”. Ce mesaj transmite fostul lider PSD din închisoare

02-01-2021 10:38


Liviu Dragnea ”are dureri mari”. Ce mesaj transmite fostul lider PSD din închisoare

Liviu Dragnea s-a vindecat de Covid-19, dar ”are dureri mari la coloană” și a fost transferat la spitalul Penitenciarului Rahova, a anunțat Codrin Ștefănescu, care l-a vizitat pe fostul lider PSD în închisoare în ultima zi a anului.

 

Codrin Ștefănescu a scris pe pagina sa de Facebook că Liviu Dragnea ”a scăpat de covid, dar are dureri mari la coloană”, după ce l-a vizitat în închisoare pe fostul președinte PSD în ultima zi a anului.

”Am fost în vizită la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scăpat de covid, dar are dureri mari la coloană. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de-al muta forțat în alt județ. Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens”, a scris Ștefănescu.

Potrivit acestuia, Dragnea e supus abuzurilor și primește multe scrisori de la admiratorii săi.

 

Ștefănescu, despre Dragnea: ”E supus unui șir lung de abuzuri și nedreptăți”

 

”E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt! M-a rugat să vă transmit toate gândurile bune! Primește în continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte i se acordă puțin timp. Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta! Vă voi ține la curent în mod constant!”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea, care a împlinit în octombrie 58 de ani, a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO