Liviu Dragnea ”are dureri mari”. Ce mesaj transmite fostul lider PSD din închisoare

Ultima actualizare: 02-01-2021 10:42
Liviu Dragnea ”are dureri mari”. Ce mesaj transmite fostul lider PSD din închisoare
Inquam/ Octav Ganea

Liviu Dragnea s-a vindecat de Covid-19, dar ”are dureri mari la coloană” și a fost transferat la spitalul Penitenciarului Rahova, a anunțat Codrin Ștefănescu, care l-a vizitat pe fostul lider PSD în închisoare în ultima zi a anului.

 

Codrin Ștefănescu a scris pe pagina sa de Facebook că Liviu Dragnea ”a scăpat de covid, dar are dureri mari la coloană”, după ce l-a vizitat în închisoare pe fostul președinte PSD în ultima zi a anului.

”Am fost în vizită la Liviu. Starea sa de sănătate nu s-a ameliorat. A scăpat de covid, dar are dureri mari la coloană. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de-al muta forțat în alt județ. Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens”, a scris Ștefănescu.

Potrivit acestuia, Dragnea e supus abuzurilor și primește multe scrisori de la admiratorii săi.

 

Ștefănescu, despre Dragnea: ”E supus unui șir lung de abuzuri și nedreptăți”

 

”E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt! M-a rugat să vă transmit toate gândurile bune! Primește în continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte i se acordă puțin timp. Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta! Vă voi ține la curent în mod constant!”, a mai spus Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea, care a împlinit în octombrie 58 de ani, a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO