Licitarea locurilor de parcare, retrasă de Robert Negoiță după ce a fost huiduit

Dată publicare: 09-09-2017 19:05
Dată actualizare: 13-09-2017 15:17


Ideea primarului sectorului 3, Robert Negoiţă, de a scoate la licitaţie locurile de parcare de reşedinţă din această zona a Capitalei a stârnit o revoltă.

 

Bucureştenii au încercat să îi explice primarului că iniţiativa nu este corectă, mai ales pentru cei care îşi plătesc locul de parcare de ani de zile. La finalul unei dezbateri aprinse, în cadrul căreia a fost şi huiduit, primarul Robert Negoiţă a cedat şi a spus că-şi va retrage propunerea.

Primarul Robert Negoiţă i-a chemat sâmbătă pe locuitorii sectorului 3 să discute propunerea prin care voia că locurile de parcare să fie atribuite după o licitaţie, la care să câştige cel care dă mai mult. Încă de la intrarea în sala, Negoiţă a fost primit cu huiduieli.

Supăraţi, oamenii au încercat să îi explice că iniţiativa nu este una bună pentru sectorul şi aşa sufocat de maşini. Aceştia i-au transmis că unii vecini au locuri de 20 de ani şi este posibil să le piardă.

La finalul dezbaterii aprinse, primarul a anunţat că îşi va retrage proiectul privind licitaţiile pentru locurile de parcare.


VIDEO PROTVPLUS.RO