Lamborghini de 200.000 € furat din Germania, găsit parcat în Constanța. Ce greșeală a făcut șoferul

30-12-2020 09:19


Lamborghini

Un Lamborghini în valoare de peste 200.000 de euro, căutat de autoritățile din Germania, a fost găsit parcat neregulamentar în constanța. Autoturismul a fost confiscat de poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă.

 

„În data de 27.12.2020, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfășurat, în baza unor informații, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate. Astfel, a fost depistat, pe raza municipiului Constanța, un autoturism de lux, înmatriculat în România, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor”, a transmis Poliția de Frontieră.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Germania.

Autovehiculul aparținea unui cetățean român, în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea, care a declarat că l-a achiziționat fără a cunoaște faptul că ar fi furat, mai spun polițiștii de frontieră.

De asemenea, la fața locului a fost prezent și un echipaj al Poliției Locale, care a aplicat o sancțiune contravențională pentru parcare neregulamentară.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 1.000.000 lei (205.000 euro), a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO