La Focsani, primaria a gresit tricolorul. Balbaieli si scuze pentru o gafa uriasa de 1 Decembrie


Ultimul update: Joi 05 Decembrie 2013 07:04
Data publicarii: Luni 02 Decembrie 2013 18:38
Categorie: Stiri actuale

Patrioti nevoie mare, angajatii primariei din Foscani au refacut steagul Romaniei. La parada pentru ziua nationala, autoritatile din Vrancea au purtat cu mandrie cocarde pe care drapelul national avea rosu in centru, in loc de galben.

"Am vazut ca tricolorul este gresit, dar l-am purtat asa", spune prefectul, in timp ce angajatii primariei dau vina pe firma care a realizat insignele.

Pentru ceremoniile dedicate zilei nationale, primaria din Focsani a comandat doua mii de autocolante cu tricolorul national. Acestea urmau sa fie prinse in pieptul mai marilor judetului, invitati la defilare. Ceea ce s-a si intamplat, doar ca tricolorul a fost imprimat gresit. Edilii au observat asta, si totusi le-au purtat.

"Comanda a ajuns vineri seara si nu a mai fost timp sa o returnam", se scuza angajatii primariei responsabili de achizitie. Acestia recunosc insa ca si-au dat acordul pentru comanda inainte ca insignele sa fie imprimate.

Dintre cele doua mii de cocarde gresite, doar o mie au fost distribuite. Functionarii primariei sunt hotarati sa nu mai plateasca firmei de publicitate din Focsani 800 de lei, cat ar fi valorat comanda.

Tags: tricolor, focsani,

Revizuirea Constitutiei. Tricolorul va avea stema tarii, conform noii Constitutii
Petrache Poenaru,
Traian Basescu:
VIDEO PROTVPLUS.RO