La 3 luni de la dezastrul provocat in subteran de Varvara, traficul din zona Eroilor s-a redeschis luni, la ora 16:30

Ultimul update: Joi 24 Martie 2016 07:08
Data publicarii: Luni 21 Martie 2016 14:37
Categorie: Actualitate
eroilor

Metrorex si Primaria Capitalei anunta redeschiderea partiala a traficului in zona Eroilor, dupa lucrarile ce au avut loc pe Magistrala 5 de metrou.

Traficul in zona a fost intrerupt din luna decembrie a anului trecut, cand lucrarile la metrou au dus la surparea suprafetei carosabile.

Problemele au pornit de la utilajul care fora tunelul pentru noua magistrata 5 metrou Eroilor - Drumul Taberei. Aceasta a spart un put mare de apa si a provocat o reactie in lant care a dus la surparea pamantului in doua locuri. Mai multe persoane au fost atunci evacuate, iar lucrarile au durat, iata, mai bine de 3 luni.

Comunicatul Metrorex

Metrorex, in calitate de beneficiar al lucrarilor aferente Magistralei 5 de metrou, informeaza publicul despre redeschiderea astazi, 21 martie 2016, la ora 16:00, a circulatiei rutiere pentru transportul in comun si pentru autovehiculele cu sarcina pe osie mai mica de 3.5 tf., intre Splaiul Independentei si Facultatea de Medicina Carol Davila, pe bd. Eroilor si bd. Eroii Sanitari.

Cand se vor intoarce acasa oamenii evacuati dupa ce soseaua a luat-o la vale la Eroilor. Tensiuni intre primar si constructor

Comunicatul Primariei Capitalei

In data de 21.03.2016, ora 16:00, se va relua partial circulatia pe bulevardul Eroilor, in zona inchisa din cauza surparilor de la santierul magistralei 5 de metrou.

Traficul se va desfasura in dublu sens pe bulevardul Eroilor, pana la intersectia cu bulevardul Eroilor Sanitari, si in continuare pe bulevardul Eroilor Sanitari.

Provizoriu a fost instalat un semafor cu comanda manuala la trecerea de pietoni de pe bulevardul Eroilor Sanitari, din vecinatatea intrarii la Universitatea de Medicina si Farmacie.
Raman inchise:

- tronsonul din bulevardul Eroilor, cuprins intre bulevardul Eroilor Sanitari si strada Carol Davila
- tronsonul din bulevardul Eroilor Sanitari, cuprins intre bulevardul Eroilor si Piata Operei

Rugam participantii la trafic sa circule cu atentie in zona si sa respecte semnificatia semnalizarii rutiere si a semafoarelor.

Mijloacele de transport in comun care tranziteaza zona vor circula dupa cum urmeaza:

Liniile 122, 126, 137, 138, 168, 226, 268, 368 vor functiona pe un traseu modificat, pe sensul spre Academia Militara de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor, pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseele de baza. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statiile „Spitalul Universitar” amplasata pe Bd. Eroilor, respectiv „Carol Davila”, situata pe breteaua Bd. Eroilor. Sensul spre centru nu se modifica.

Linia 236 va reveni pe traseul anterior de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor (Podul Eroilor), pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Bd. Gheorghe Marinescu, Sos. Cotroceni, apoi traseul actual. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statia „Spitalul Universitar” amplasata pe Bd. Eroilor.

Linia 336 va reveni, pe sens terminal „Complex Comercial Apusului”, de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor (Podul Eroilor) pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Bd. Gheorghe Marinescu, Sos. Cotroceni, apoi traseul actual. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statia „Spitalul Universitar” amplasata pe Bd. Eroilor. Celalalt sens nu se modifica.

Linia 668 va functiona pe traseul de baza intre „Valea Oltului” si intersectia Str. Elefterie/ Splaiul Independentei (statia „Piata Operei” amplasata pe Str. Elefterie), de unde va intoarce spre cartier pe Splaiul Independentei, Pod Eroilor, Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseele de baza. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri in statiile „Spitalul Universitar” amplasata pe Bd. Eroilor, respectiv „Carol Davila”, situata pe breteaua Bd. Eroilor.

Linia N110 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre „Cartier 16 Februarie”, de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor, pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseul de baza. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe sensul „Cartier 16 Februarie” in statia „Spitalul Universitar” amplasata pe Bd. Eroilor. Celalalt sens nu se modifica.
Linia de noapte N116 va functiona pe un traseu modificat pe sensul spre „Grup Scolar Auto” de la intersectia Splaiul Independentei/ Str. Stirbei Voda/ Bd. Eroilor, pe Bd. Eroilor, Bd. Eroii Sanitari, Str. Carol Davila, Bd. Eroilor (bretea), Str. Dr. Bagdasar, apoi traseul de baza. Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe sensul „Cartier 16 Februarie” in statiile „Spitalul Universitar” amplasata pe Bd. Eroilor, respectiv „Carol Davila”, situata pe breteaua Bd. Eroilor. Celalalt sens nu se modifica.

eroilor Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Bucurestenii evacuati din cauza tasarii asfaltului, la Eroilor, s-au intors acasa:

Bucurestenii evacuati din cauza tasarii asfaltului, la Eroilor, s-au intors acasa: "Blocul are fisuri, inainte era cazemata"

Cand se vor intoarce acasa oamenii evacuati dupa ce soseaua a luat-o la vale la Eroilor. Tensiuni intre primar si constructor

Cand se vor intoarce acasa oamenii evacuati dupa ce soseaua a luat-o la vale la Eroilor. Tensiuni intre primar si constructor

accident timis

Accident grav în Timiș. Zece persoane au fost transportate la spital

Protest la Iași. Manifestanții i-au cerut demisia lui Tudorel Toader

Obiceiul românilor de a arunca resturi pe geam a umplut de gunoi cea mai aglomerată șosea

Andrei Gheorghe a fost incinerat. Prietenii și apropiații și-au luat rămas bun

Băsescu, în Republica Moldova, la semnarea Declaraţiei simbolice de Unire

Ora Pământului 2018. Iluminat întrerupt la Cotroceni și la Guvern

avion etidad airways

Un avion Boeing 777 a aterizat de urgență, pe Aeroportul Otopeni

Fetiță de 12 ani din Buzău, lovită de o mașină în timp ce trecea strada

Traficanţii comorilor dacice de la Sarmizegetusa scapă de pedepse. Pagubă de 1,4 milioane euro

Captură impresionantă de heroină la frontieră. Unde o ascunseră 2 bulgari

Un camion care transporta 23 de tone de bere a derapat, la Târgu Neamț

Infotrafic. Starea drumurilor: acces restricționat pe 2 drumuri naționale. Lista zborurilor și trenurilor anulate