Panica la zoo. Jaguar evadat la Ploiesti. A atacat 3 ingrijitori si un cal

Ultima actualizare: 22-05-2012 13:50

Alerta la Gradina Zoologica din Ploiesti, unde jaguarul Johnny a evadat si a atacat un cal si trei ingrijitori aflati pe o alee. Felina s-a repezit intai la cal si asta le-a dat timp oamenilor sa sara un gard si sa se indeparteze.

Abia apoi ingrijitorii au tranchilizat felina si au dus-o din nou in cusca.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 10:30, cand cei trei ingrijitori le duceau animalelor de mancare. Cand au ajuns in dreptul adapostului in care se afla jaguarul, fiara s-a agitat foarte tare si a reusit sa sparga unul dintre geamurile securizate ale adapostului sau.

Scapat pe alee, s-a repezit direct la calul pe care l-a si zgariat. Cei trei ingrijitori, un barbat si doua femei, au scapat de coltii jaguarului catarandu-se pe un gard.

Ancheta declansata in urma acestui incident trebuie sa stabileasca daca adapostul jaguarului respecta normele de siguranta. Acesta a fost costruit in urma cu un an, dupa standarde europene, spun reprezentantii gradinii. A costat 550.000 de lei si inca este in garantie.

Asadar constructorul va suporta reparatiile si ar putea chiar sa fie tras la raspundere dupa acest incindet. Oricum, gradina zoologica a fost inchisa deocamdata si va ramane asa pana cand vor fi verificate toate adaposturile animalelor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO