Jaf real sau cacealma? Politistii au mai multe ipoteze in cazul furturilor din Sintesti


Ultimul update: Luni 04 Iunie 2012 18:08
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2011 17:49
Categorie: Stiri actuale

Mai saraci cu 250.000 de lei, comerciantii de fier vechi din Sintesti jefuiti pe soseaua de centura a Capitalei au depus marturii la politie. Au incercat sa-i convinga pe anchetatori ca au fost victimele unei bande de talhari.

Au ramas, probabil, multe intrebari fara raspuns, din moment ce oamenii au parasit sectia furiosi nevoie mare.

Atat soferul masinii blocate luni seara in trafic, cat si pagubitul au plecat luni seara direct la spital. Primul acuza o stare de soc, iar celalalt avea o rana la mana provocata in timp ce incerca sa-si apere borseta cu bani.

Timp de cateva ore, politistii au incercat sa afle de la ei exact traseul urmat, dar si indicii despre atacatori. In plus, politistii vor sa afle identitatea tuturor persoanelor care stiau ca oamenii urmeaza sa ridice bani de la banca.

Asta pentru varianta in care ar fi fost un atat la pont, moment in care nu este exclus nici ca unul dintre angajatii bancii sa fi "scapat" informatia, mai ales ca retragerile atat de mari trebuie anuntate cu cel putin o zi inainte.

In plus, anchetatorii cauta indicii care sa ii faca sa isi dea seama daca au de-a face cu aceeasi banda ca si in celelalte trei ataturi sau este doar un mod de operare copiat.

Evident insa ca politistii nu exclud nici acum varianta inscenarii. Vorbim pana in acest moment de patru atacuri identice, insa cu trei victime: pagubitii de aseara au mai fost atacati o data la inceputul lunii, pe o strada din sectorul 4.

Tags: atacuri, jafuri,

Jaf real sau cacealma? Pentru a patra oara, comerciantii de fier vechi din Sintesti au fost furati
De ce a jefuit un barbat o banca pentru UN DOLAR?
VIDEO PROTVPLUS.RO