Jaf ca în filme la Constanţa. Hoții au dat lovitura la o casă de schimb valutar din mall


Ultimul update: Miercuri 02 Octombrie 2019 13:20
Data publicarii: Miercuri 02 Octombrie 2019 12:04
Categorie: Stiri actuale

Mai mulţi indivizi, încă necunoscuţi, au reuşit să intre în magazin după ce au tăiat o parte din acoperişul de tablă, apoi au ajuns într-o casă de schimb valutar unde, potrivit proprietarilor- erau 200.000 de euro.

Angajaţii casei de schimb valutar au dat alarma în această dimineaţă.

În momentul în care au intrat în magazin şi-au dat seama că unul dintre seifuri era tăiat, cel mai probabil cu un polizor.

Potrivit celor care administrează casa de schimb, în cele două seifuri se aflau 200.000 de euro, iar la această oră se stabileşte paguba.

Veniţi la faţa locului, anchetatorii şi-au dat seama că indivizii care au dat atacul au lucrat cel mai probabil la pont.

Ei au reuşit să intre în casa de schimb valutar după ce au escaladat magazinul, au ajuns pe acoperiş şi au tăiat chiar deasupra locului în care se aflau seifurile.

Cel mai probabil, suspecţii au folosit frânghii cu care au coborât în magazin cu tot cu aparatura necesară pentru a tăia seiful.

Şi la această oră sunt mai multe echipe de poliţişti la faţa locului, care, în primul rând, trebuie să stabilească de ce niciun paznic al complexului nu a auzit zgomotele făcute de hoţi.

Vă reamintesc că şi anul trecut, în acelaşi complex comercial a fost furată o cantitate importantă de bijuterii tot după ora închiderii. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Director de liceu din Timișoara, filmat în timp ce alunga elevii care fumau cu un extinctor
Momentul în care un șofer pierde controlul și intră în mașina poliției. Accidentul a fost filmat
VIDEO PROTVPLUS.RO