Jaf la o casa de pariuri din Constanta. Ce a gasit la fata locului un agent de paza, care a ajuns in 90 de secunde

Ultima actualizare: 15-11-2015 06:54

Jaf in doi timpi si trei miscari, miercuri seara, in centrul Constantei! O casa de pariuri a fost pradata de un individ, care a atacat-o pe angajata cu un spray lacrimogen.

Pana sa apara agentii de paza, suspectul - care inhatase aproximativ 12 mii de lei - s-a si facut nevazut.

Jaful s-a petrecut putin dupa lasarea intunericului. Barbatul a profitat de un moment de neatentie al angajatei si a atacat-o cu un spray lacrimogen, dupa care a luat toate incasarile de peste zi. Aproape 12 mii de lei!"

Imediat ce angajata a actionat butonul de panica, au aparut la fata locului agentii firmei de paza.

Dan Sescioreanu - agent de paza: "Am ajuns intr-un minut si 30 de secunde, am intrat in locatie, am gasit fata cu o batista la ochi, care mi-a spus ca a fost un baiat cu un fular la gat care i-a spus sa ii dea ceva dinauntru, a vorbit putin cu ea, moment in care i-a luat cheile."

Tanara le-a povestit anchetatorilor ca individul s-a dat drept prieten al patronului si a intrebat-o despre un spatiu comercial pe care ar fi dorit sa il inchirieze.

Dan Licheanu, administratorul casei de pariuri: "A profitat ca fata era singura, a mintit-o ca e prieten de-al meu. Domnisoara nu a verificat. l-a crezut pentru ca arata foarte bine, prezenta incredere. La un moment dat, i-a dat cu spray in ochi, i-a luat din sertar ce a apucat sa ia cu mana."

Politistii au deja un cer de suspecti si il cauta acum pe atacator.

Cum s-a petrecut jaful

Incidentul s-a petrecut joi seara, intr-o sala de jocuri de noroc din centrul orasului Constanta. La acea ora in local nu era nici un client.

Angajata care se afla la receptie povesteste ca la un moment dat in local a intrat un tanar, imbracat bine, care s-a dat drept prieten al patronului. Femeia le-a spus anchetatorilor ca barbatul i-a cerut mai multe informatii despre un spatiu comercial aflat in apropiere pe care s-a aratat interesat sa il inchirieze.

Profitand de un moment de neatentie al tinerei, suspectul a scos un spray lacrimogen si a pulverizat de cateva ori. Apoi, i-a smuls femeii cheile de la birou si in cateva secunde a reusit sa fuga cu incasarile de peste zi. In jur de 12 mii de lei.

Politistii spun ca pe baza descrierii victimei au reusit sa intocmeasca un cerc de suspecti si ca este doar o chestiune de timp pana cand il vor retine pe agresor. De asemenea, oamenii legii au ridicat si imaginile de pe camerele de supraveghere din local insa nu le pot face publice deocamdata pentru a nu periclita mersul anchetei.

Intre timp, tanara a fost dusa la spital unde a fost supusa unui control oftalmologic si, din fericire, medicii spun ca vederea nu i-a fost pusa in pericol. A ramas insa cu o sperietura zdravana.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO