Cina, mai periculoasa decat scandalurile din PSD. Ce a mancat Ion Iliescu de a ajuns la spital

Dată publicare: 23-11-2011 23:05
Dată actualizare: 24-10-2012 23:40


Presedintele de onoare al PSD, fostul sef al statului Ion Iliescu, a fost internat miercuri dupa-amiaza la Spitalul Elias din Capitala.

Directorul medical al spitalului, Dana Safta, a declarat ca explorarile endoscopice erau programate din timpul verii pentru unele tulburari digestive din ultimii ani, care nu sunt grave.

Aceasta a spus ca fostul presedinte nu are probleme majore de sanatate. Medicul a sustinut ca Ion Iliescu a venit la spital in urma unei probleme digestive.

"Domnul Iliescu vine periodic la spital pentru un control de rutina. Nu trebuie asociata agitatia ultimelor zile cu starea acestuia, intrucat el fusese programat pentru acest control cu mai mult timp inainte. Starea pacientului este buna", a precizat Dana Safta.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, l-a vizitat, joi dimineata, la spital. Oprescu a negat zvonurile legate de o posibila criza biliara, amintind ca Iliescu a fost supus cu ani in urma unei interventii in urma careia i-a fost scoasa bila.

Surse din cadrul spitalului spun ca o tocanita i-ar fi picat rau fostului presedinte.

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si-a petrecut noaptea de miercuri spre joi la Spitalul Elias din Capitala.

Se pare ca s-a simtit rau miercuri si a mers la clinica pentru un set complet de investigatii. Medicii au declarat ca starea lui de sanatate nu este grava si ca nu a avut probleme deosebite.

Colegii de partid ai lui Ion Iliescu spun ca acesta nu a fost chiar in forma in ultimele zile si ieri a avut chiar un puseu de tensiune.

Cel mai probabil, cred ei, a fost afectat si de discutiile de marti cu liderii organizatiilor si de atacurile dure lansate de Mircea Geoana la adresa lui.

“Ion Iliescu a venit in cursul dupa amiezii pentru un set de analize de rutina. Nu are nicio durere in piept, nu se simte rau, starea lui este buna” a declarat Dana Safta, managerul Spitalului Elias pentru Stirile ProTV.


VIDEO PROTVPLUS.RO