Inmormantarea Malinei Olinescu, amanata pentru vineri. Familia crede ca artista nu s-a sinucis

×
Codul embed a fost copiat

Ar fi putut fi salvata Malina Olinescu? De ce a fost lasata singura in casa, desi tatal iubitului ei stia ca fata luase un pumn de somnifere? Ii supraveghea cineva tratamentul pentru depresie?

Sunt doar intrebari ramase fara raspuns, pe care apropiatii cantaretei le rostesc obsesiv de cand s-a produs tragedia. Miercuri, s-au intilnit cu totii la capela cimitirului Sfanta Vineri, unde a fost depus trupul Malinei.

Inmormantarea Malinei Olinescu, prevazuta pentru ziua de joi, a fost amanata pentru vineri, intrucat familia crede ca artista nu s-a sinucis si doreste sa obtina de la Patriarhie dreptul de a o inmormanta crestineste.

"In urma unor dezvaluiri clare - exista materiale - care nu pot fi analizate in aceasta noapte, ci necesita timp, inmormantarea a fost amanata pentru ziua de vineri. Vrem sa obtinem de la Patriarhie dreptul de a o inmormanta crestineste", a declarat Petre Geambasu.

El a precizat ca noile date care au aparut in acest caz au fost transmise Politiei.

Citește și
Malina Olinescu - COVER
Doina Spataru, mama Malinei Olinescu: "Dorinta ei ar fi fost sa tratam aceasta trecere cu discretie"
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Intre timp, cei care au cunoscut-o si apreciat-o pe Malina Olinescu pot sa-si ia ramas bun de la aceasta la capela cimitirului Sfanta Vineri din Bucuresti, unde trupul neinsufletit al artistei a fost depus miercuri dupa-amiaza.

Accesul presei nu va fi restrictionat la funeralii, insa familia Malinei Olinescu doreste ca ziaristii sa se manifeste decent si sa respecte memoria artistei.

Intr-o declaratie acordata luni presei, Doina Spataru, mama Malinei Olinescu, a rugat presa sa trateze "cu discretie, cu decenta si cu respect" moartea fiicei sale, care a trecut prin viata cu discretie.

"Va multumesc tuturor si am o rugaminte. Asa cum Malina a trecut prin viata cu discretie, va rog din tot sufletul - si sunt convinsa ca este si dorinta ei - sa tratati trecerea ei dincolo cu discretie, cu decenta si cu respect", a spus Doina Spataru.

Cantareata Malina Olinescu a murit, in noaptea de duminica spre luni, cazand de la etajul sase al blocului in care locuia, situat in zona Garii de Nord din Bucuresti.

Echipajul SMURD a sosit la locul incidentului la ora 0.58, in noaptea de duminica spre luni.

Membrii echipajului au facut timp de 30 de minute manevre de resuscitare, fara a avea succes.

Cantareata de muzica pop Malina Olinescu avea 37 de ani si era fiica cantaretei Doina Spataru si a actorului Boris Olinescu.

Moartea cantaretei Malina Olinescu a fost violenta, fiind cauzata de multiple traumatisme si hemoragii interne, potrivit constatarilor medicilor legisti, care au efectuat, luni, necropsia artistei.

Medicii legisti de la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" din Bucuresti au efectuat autopsia cadavrului, ei prelevand probe pentru analize toxicologice, potrivit procedurilor in astfel de cazuri.

Totodata, Parchetul Tribunalului Bucuresti a deschis dosar privind imprejurarile in care s-a produs decesul cantaretei Malinei Olinescu, primele indicii sugerand faptul ca artista s-a sinucis.

Procurorii de la Serviciul Omoruri din cadrul Parchetului Tribunalului Bucuresti au adunat probe de la locul unde s-a prabusit artista, dar si din locuinta acesteia.

Mai multe persoane vor fi audiate pentru a clarifica motivul pentru care Malina Olinescu a recurs la acest gest. Pe de alta parte, cantaretul Calin Geambasu a declarat in noaptea de duminica spre luni, pentru Stirile Pro TV, ca artista spunea ca se va sinucide inca "de acum trei-patru ani", iar intre timp cantareata a facut investigatii de specialitate la Spitalul Elias din Capitala.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
"Eu voi urma dupa Madalina". Predictia sumbra pe care Malina Olinescu a transformat-o in realitate

Calin Geambasu a declarat luni, in emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, ca pe Malina Olinescu "o nemultumea numai lipsa de perfectiune din plan sentimental".

Doina Spataru, mama Malinei Olinescu:
Doina Spataru, mama Malinei Olinescu: "Dorinta ei ar fi fost sa tratam aceasta trecere cu discretie"

Veste soc pentru lumea muzicala! Cantareata Malina Olinescu a murit duminica noapte, dupa o cadere in gol de la etajul sase.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.