Injunghiat cu tirbusonul de un barbat convins ca victima are o relatie cu cumnata sa. "A vrut sa il zgorneasca din casa"

Ultima actualizare: 28-04-2017 07:11

Taraboi cu iz de telenovela in orasul Racari, din Dambovita. Un barbat a ajuns la spital dupa ce a fost atacat de un vecin cu un tirbuson.

Agresorul era convins ca ranitul si cumnata lui aveau o aventura si a izbucnit cand i-a vazut impreuna.

Barbatul ranit, in varsta de 36 de ani, povesteste ca era in vizita la prietena sa - o femeie casatorita si cu doi copii, cand cumnatul ei a dat buzna in casa si a inceput scandalul. "A dat in dansa, m-am bagat. Si pur si simplu a venit si m-a atacat”, spune victima. Intrebat cum raspunde la acuzatia ca ar fi amantul femeii, el raspunde: “Nu conteaza, e viata personala a fiecaruia, face ce vrea cu ea. Nu e adevarat."

Femeia neaga insa totul. "Ma, nu e adevarat, ma. Ca traiesc cu el, a mintit ca m-a gasit cu el in pat."

Prins la mijloc, sotul tinde sa-i dea crezare consoartei. "Nu cred. Are dovada? Daca are dovada, filmat, ceva..."

Cel care a pornit taraboiul sustine ca vrea doar binele familiei si este convins ca intre cei doi ar fi mai mult decat o simpla relatie de prietenie. "Sa iasa afara ca a spart casa unei familii. Simplu si frumos. Unul e tatal copiilor si celalalt e amant."

Sotia atacatorului il sustine: "S-a inhaitat cu ea. A intervenit in familia lor. Si noi am vrut sa iasa din familia lor. De la acest lucru, sotul meu a vrut pur si simplu sa il zgorneasca pe individ din casa."

Intre timp, barbatul ranit a fost externat si are de gand sa-i ceara atacatorului despagubiri in instanta.

Politistii au deschis dosar penal pe numele barbatului, de 47 de ani, pentru lovire sau alte violente. Daca va fi gasit vinovat acesta risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 2 ani.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO