AUDIO: Îngrijitoarele unei creşe din Iaşi înregistrate în timp învaţă copiii de 3 ani să înjure

19-04-2019 10:22


creșă Iași

Îngrijitoarele de la o creșă din Iaşi au fost înregistrate în timp ce înjură și jignesc copiii de câțiva ani. Și mai revoltător este că femeile se amuză copios învâțându-i pe cei mici să repete înjurăturile.

Femeile au fost înregistrate pe ascuns de părinţii unui copil de 2 ani şi 8 luni, care au observat cum comportamentul acestuia s-a schimbat radical și în ultima perioadă era de-a dreptul îngrozit când era dus la creșă, relatează ziaruldeiasi.ro.

”Copilul meu era agitat în momentul în care era dus la creşă. Nu voia să meargă, se ţinea de mine, cerea să meargă acasă, voia doar să stea cu noi“, a  spus mama copilului.

Cei din conducerea creşei s-au arătat supăraţi că înregistrările au apărut în spațiul public, nu de faptul că în instituție se înjură, iar atitudinea angajaților față de copii este scandaloasă.

Mama care a făcut înregistrările spună că băiatul ei este traumatizat și că l-a  dus la un psiholog. Acesta i-a arătat poza uneia dintre îngrijitoare, iar copilul a spus: ”Bate!”.

”Ziarul de Iaşi“ a intrat în posesia mai multor înregistrări despre care părinții unui băiat de nici 3 ani spun că au fost realizate în interiorul Creşei nr. 10. Conform materialelor, copiii sunt nu­miţi „nesimţiţi“ sau „porci“, uneori sunt „alintaţi“ cu apelative de genul „în gâtul mă-tii, chelea mă-tii, te omor!“, iar în alte rânduri chiar învăţaţi, la rândul lor, să înjure. „Băi, dar tu eşti mare, de ce nu faci caca acolo şi faci pe tine, porcule! Eşti porc, nu tigru cum spune maică-ta, porc eşti!“, spune, conform înregistrărilor, una dintre reprezentantele creşei, care continuă „porc eşti, te c... pe tine. Păi da, uite ce urât miroşi a nespălat“.

Ulterior, pe înregistrare se aude cum femeia îi spune copilului: „Mă-ta, ce face mă-ta? În p***a mă-tii! Ia spune şi tu! Spune! Mă-ta! mă-ta, da!“, cel puţin două râsete ale unor femei se aud.

Într-o altă discuţie, referindu-se la o fetiţă din clasă, îngrijitoarele de la creşă au fost înregistrate spunând despre mama ei că e „împuţită“. 

Reprezentanţii creşei au refuzat să facă declarații oficiale despre incident.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO