Incident violent la un colegiu din Motru. O elevă își lovește și amenință colega


Ultimul update: Vineri 29 Noiembrie 2019 22:53
Data publicarii: Vineri 29 Noiembrie 2019 21:56
Categorie: Stiri actuale
Eleve

Scandal uriaș la un colegiu din Motru, după ce o elevă a fost bătută și amenințată de o colegă, chiar în sala de clasă, iar întregul incident a fost filmat de colegi.

Incidentul în care au fost implicate cele două eleve de clasa a XI-a a avut loc în urmă cu o săptămână, la Colegiul Tehnic din Motru. 

Victima incidentului este o elevă care provine dintr-un centru de plasament, aceasta fiind în grija unei familii din Motru, potrivit gorjeanul.ro.

Din imagini se vede cum o elevă căzută la podea este lovită de o colegă, care o și amenință. "Te omor!", îi transmite aceasta colegei sale. 

Mai mulți elevi au intervenit să o oprească pe tânăra violentă, însă au reușit cu greu să o imobilizeze, aceasta continuându-și amenințările: "Ești proastă, te omor aicea! Te omor! Pleacă de aici că te omor!”.

Potrivit directoarei unității de învățământ, incidentul a avut loc într-o pauză, iar cele două fete au fost amendate de Jandarmerie. Aceasta dă vina însă pe eleva care a filmat incidentul.

,,Se poate ajunge și până la scăderea mediei la purtare pentru elevele implicate. Amândouă au fost vinovate, dar și mai vinovată a fost eleva care a filmat. Nu avea voie la școală cu telefonul mobil și mai mult să filmeze cele petrecute", a spus Adela Rușeț.

Pe de altă parte, elevii susțin însă că directoarea ar încerca să mușamalizeze incidentul, deoarece Comisia de Combatere a Violenței a școlii nu s-a întrunit nici la o săptămână de la gravul incident.

"Ele ar fi trebuit să își vadă fiecare de treabă și să nu se mai ațâțe una pe alta. În baza a ceea ce decide Comisia se vor lua măsuri în Consiliul Profesoral al școlii”, a completat Adela Rușeț.

Sursa: Gorjeanul

Tags: motru, colegiu, eleve,

VIDEO PROTVPLUS.RO