Incident socant la Pitesti, unde un copil de 2 ani a cazut de la etajul 4, dar a scapat cu viata. Unde era mama baietelului

13-03-2015 12:59


Un baietel de 2 ani, din Pitesti, a avut un noroc uluitor si a scapat cu viata dupa ce a cazut de la etajul patru, pe fereastra apartamentului unde locuieste cu parintii.

Cel mai probabil, mama a deschis geamul ca sa aeriseasca dormitorul, iar copilul s-a catarat pe pervaz. A cazut pe o bucata de pamant care a mai atenuat socul si era constient cand a venit ambulanta. Medicii din Arges au decis sa il trimita la Bucuresti pentru investigatii amanuntite.

Accidentul s-a petrecut la ora 9:00 dimineata, cand mama copilului a deschis ferestrele si a scos asternuturile pe pervaz, la aerisit. Cel mai probabil, a scapat baietelul din priviri o clipa, iar acesta, curios, s-a catarat pe geamul aflat la ultimul etaj.

Doua echipaje SMURD au ajuns de urgenta la blocul cu pricina. Medicii au constatat ca, desi cazuse de la mare inaltime, baietelul de 2 ani era constient si nu avea nicio rana deschisa. Norocul lui a fost ca nu a cazut pe ciment.

Cristina Tuguleanu, medic SMURD: "Copilul era constient, echilibrat, a avut noroc."

Madalin Zamfir, purtatorul de cuvant al IPJ Arges: "Am fost sesizati, parintii erau amandoi acasa, am anuntat si Protectia Copilului."

Baietelul a fost internat initial la Spitalul de Pediatrie Arges, dar medicii l-au trimis la Bucuresti pentru investigatii amanuntite. Imprejurarile in care s-a petrecut accidentul sunt anchetate atat de politie, cat si de Directia pentru Protectia Minorului Arges.

Tags: accidente, copil, arges,

VIDEO PROTVPLUS.RO