Incendiu la o școală primară din Târgu Mureș. Focul ar fi pornit de la un grătar defect

Ultima actualizare: 26-09-2019 18:13

Un incendiu izbucnit în subsolul unei şcoli primare din centrul oraşului Târgu Mureş i-a silit pe profesori să evacueze de urgenţă toţi copiii. Focul ar fi pornit în bucătărie, din pricina unui un grătar defect, spun anchetatorii.

Incendiul s-a produs cu puţin înainte de ora 12 la bucătăria şcolii romano-catolice din Târgu Mureş. Din cauza unor scăpări de gaze, flăcările au cuprins un grătar, iar holurile clădirii au fost invadate de un fuim dens.

În timp ce elevii au fost evacuaţi în grabă, angajaţii au încercat să stingă focul, apoi au chemat de urgenţă pompierii.

Pl. adjutant Cristian Suciu, ISU Mureş: "S-au evacuat în jur de 77 de elevi, patru persoane. Incendiul a fost lichidat repede a fost scăpări de gaz la un cuptor, s-a ventilat clădirea".

Mircea Dușa, prefect judeţul Mureş: "A izbucnit un incediu la susbsol. Din cauza unui utilaj defect, pompierii au stins focul, elevii au fost evacuate, n-au fost afecatte etajele la sălile ed clasă."

După o jumătate de oră, copiii s-au putut întoarce în clase. Poliţiştii au deschis o anchetă împreună cu pompierii, şi vor să afle dacă a fost vorba de un accident sau despre o neglijenţă din partea celor în bucătărie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTaV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO