In noaptea de Revelion, un tanar i-a aruncat o petarda in balcon. Cosmarul prin care trece de atunci o femeie din Constanta

25-01-2016 22:36


Proprietara unui apartament din Constanta cere sa se faca lumina intr-un caz inca nerezolvat de politisti.

O petarda aruncata la intamplare in noaptea de Revelion a ajuns in balconul ei si a provocat un grav incendiu. Locuinta a fost distrusa in mare parte de flacari iar femeii i s-a facut rau cand a vazut ce se intampla.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale blocului.

In imagini se vede cum cativa tineri arunca petarde la intamplare iar una dintre ele ajunge, sustine femeia, si in balconul unui apartament de la etajul intai.

Proprietara se afla in dormitor cand, la un moment dat, vecinii au inceput sa strige la ea ca ii arde casa.

Cand a vazut ce se intampla, ea a iesit pe casa scarii sa strige dupa ajutor si aproape ca a lesinat de spaima. A fost sustinuta de vecini si a primit ingrijiri medicale. In acest timp, flacarile cuprindeau locuinta.

Tot balconul femeii s-a facut scrum iar una din camere a fost si ea afectata in proportie de peste 50 la suta.

"Stateam in apartament, cu mama, ma uitam pe geam, au strigat vecinii ca imi arde blocul. Am zis ca e o gluma, dar am vazut flacarile care se aflau la geamul de la dormitor, am vazut moartea cu ochii." a declarat Rodica Calin, proprietara apartamentului.

Pompierii au reusit sa stinga incendiul inainte ca flacarile sa cuprinda si restul apartamentului insa acum proprietara este suparata ca oamenii legii nu au reusit inca sa dea de urma celor care au provocat totul.

Ea crede ca vinovati ar fi trei tineri surprinsi de camerele de supraveghere.

Vizibil speriati, dupa venirea pompierilor si a politistilor, sparg usa blocului pentru a se face nevazuti prin intrarea din spate.

"Un grup de trei tineri au iesit cu petarde, le-au aprins langa bloc." a mai spus proprietara.

In toata casa se simte inca miros de fum chiar si la trei saptamani de la incendiu iar pentru a-si reface apartamentul femeia are nevoie de multi bani.

Politistii au ridicat si ei imaginile de pe camerele de supraveghere ale blocului, insa deocamdata nu au dat de urma celor care s-ar face vinovati de aceasta intamplare.

VIDEO PROTVPLUS.RO