In lipsa zapezii, sute de clujeni au iesit la patinoar pentru a face miscare. "Nu au alta varianta de a petrece timp afara"


Ultimul update: Joi 31 Decembrie 2015 06:56
Data publicarii: Luni 28 Decembrie 2015 07:51
Categorie: Stiri actuale

In lipsa zapezii, clujenii au ales singurul sport care le mai aminteste de iarna, patinajul. I-au adus cu ei si pe cei mici, care s-au bucurat nespus sa simta gheata sub picioare.

Totusi sarbatorile nu sunt la fel fara zapada si asteapta cu nerabdare sa ninga macar de Anul Nou. In a treia zi de Craciun, peste 200 clujeni au iesit din casa, la patinoar. Astfel, ei au incercat sa compenseze lipsa zapezii.

Patinoarul este singurul loc unde atat cei mici cat si cei mari pot sa simta cu adevarat spiritul iernii. O pereche de patine, una de manusi, un fular, iar la final un ceai cald, sunt cele mai potrivite alegeri pentru clujenii care nu au avut parte de un Craciun cu zapada.

Mesele imbelsugate din care s-au infruptat de Craciun i-au facut pe cei mai multi sa iasa la miscare.

Cu maxim 15 lei, acestia au avut distractia asigurata. Cine nu a avut patine insa, a trebuit sa mai scoata din buzunar inca 10 lei.

Grety Marton, administrator patinoar; "Din lipsa zapezii si a frigului nu au alta varianta de a petrece timp afara. Si... Craciunul si Anul Nou ce inseamna? Normal, patinaj, zapada. La noi macar e gheata."

Iar unii parinti a savurat bauturi calde si si-au privit odraslele de pe margine.

Singura distractie de iarna a clujenilor, patinoarul, va fi inchis doar o singura zi pe data de 1 ianuarie .
 

Tags: patinoar, zapada,

VIDEO PROTVPLUS.RO