Ancheta la liceul CA Rosetti din Capitala, dupa ce doua eleve s-au luat la bataie, iar una a fost impinsa pe scari. VIDEO

08-12-2015 13:13


Ancheta la liceul CA Rosetti din Capitala, dupa ce...
Imagini socante de la un liceu din Romania. O elev...

Ancheta de amploare la liceul CA Rosetti din Capitala, dupa ce doua eleve s-au luat la bataie chiar pe holul institutiei. Fetele s-au imbrancit, s-au tras de haine, apoi una dintre ele a fost impinsa pe scari.

Un coleg a filmat toata scena, iar apoi imaginile au fost vazute si de profesori. Toti cei implicati risca sa se aleaga cu media scazuta la purtare sau chiar cu exmatricularea.

Incidentul a avut loc intr-o pauza. Cele doua protagoniste s-au luat initial la cearta, insa in scurt timp au inceput sa se bata. Fata care a cazut pe scari a fost incoltita de o colega dintr-o alta clasa care avea si ajutoare.

Baiatul care le-a filmat a pus pe internet imaginile.

"Am filmat cum se bateau si se trageau de haine, de par. O sa ma pedepseasca si pe mine pentru ca am filmat", spune acesta.

Eleva: "Nu stiu de ce s-au certat. Fata care a cazut este colega mea de clasa. Nu s-au mai batut pana acum. Au fost chemat parintii la scoala, este si o sedinta."

Inspectoratul scolar a inceput o ancheta. In liceu a fost convocata deja o comisie profesorala care va decide sanctiunile pentru fiecre dintre elevii implicati in incident. In acelasi timp, reprezentatii Inspectoratul scolar vor intocmi un raport pe care il vor prezenta ministerului educatiei.

Masurile disciplinare vor fi anuntate in zilele urmatoare.

 

Tags: bataie, liceu, eleve,

VIDEO PROTVPLUS.RO