"Nu l-am injurat pe Ponta, am zis fir-ati ai dracu' voi astia doi". Ce spune Vanghelie despre inregistrarea din tabloide

×
Codul embed a fost copiat

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost filmat in timp ce, plin de furie, ataca masina unor paparazzi, iar apoi ii injura si ii ameninta pe acestia.

In inregistrarea care a fost postata pe internet, Vanghelie se da jos dintr-o masina si se apropie amenintator de cea in care se aflau cativa paparazzi. Primarul sectorului 5 crede ca acestia au fost pusi pe urmele sale de deputatul PSD Sebastian Ghita si de premierul Victor Ponta, astfel ca tipa la paparazzi si le transmite ca il va aresta pe Sebastian Ghita.

"Daca va mai prind o data va bag in spital”, striga Vanghelie in timp ce da cu pumnii si picioarele in masina.

Dialog Marian Vanghelie - paparazzi, conform wowbiz.

Marian Vanghelie: Ce e, ma, de ce ne urmariti?

Citește și
Marian Vanghelie
Marian Vanghelie catre copii: Eu daca ma duceam la scoala la timpul potrivit ii bateam pe multi
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Paparazzi: Buna seara. Cine va urmareste? Nu v-am urmarit.

Marian Vanghelie: De ce ne urmariti, ma? Baa, il arestam pe Ghita?!! Ba, f...ti m..tii m..ii!? Il arestam pe Ghita, ma? Fu..va m..tii-n gura cu GHITA si cu PONTA al vostru! Baa, stii ce sa.. 'm...iti rupem picioarele, ma! Fii atent ce-ti spun: ca am sapte masini pe voi acum, am trimis! Daca va mai prind o data, va bag in spital!

Paparazzi: Ne scuzati.

Marian Vanghelie: Baa, da-te dracu-n m..tii m..ii!

Marian Vanghelie neaga ca l-ar fi injurat pe Victor Ponta

Edilul a declarat, marti, la sedinta de urgenta a PSD, ca el de fapt i-a apostrofat pe cei care l-au urmarit, si nu pe premierul Victor Ponta. Acesta a intrat intr-o cearta cu o jurnalista si i-a explicat acesteia ca persoanele care l-au urmarit nu erau papparazzi.

"Nu cred ca daca cineva se ocupa pentru a fi urmarit, santajat, trebuie arestati. Nu am zis nimic anormal, nu il injuram pe domnul Ponta, am zis fir-ati ai dracu voi astia doi. In perioada urmatoare autoritatile o sa gaseasca firmele.Nu erau jurnalisti. Imi pare rau, nu sunt colegii dumneavoastra, este o firma din Voluntari, este o firma din strada Maxim Gorki nr 14 in Voluntari, Ilfov. Aceasta firma se ocupa cu alte lucruri, n-au oameni care sa se ocupe de presa: transferuri, serviciu inchiriere personal. Firma cu care colaborati dumneavoastra, dati-le pozele sa-i vada romanii", a spus Vanghelie.

Mai mult, Marian Vanghelie a si amenintat ca va da un post TV in judecata.

"Am vrut sa transmit un mesaj ca sunt bine informat, am fost urmarit de dimineata, iar seara la restaurant. O sa revin cu detalii despre asa-zisii paparazzi din Romania si cum folosesc anumite date despre oamenii politici. Daca ii vedeati pe acesti paparazzii de 2 metri, tunsi scurt , cred ca ati fi fugit.
Daca dumneavoastra dati pozele cu ei, sa vedeti ca eu sunt la jumatatea lor. O sa iau si datele dumneavoastra de la postul unde lucrati, ca sa va dau in judecata. Va transmit in mod oficial ca maine dau in judecata postul dumneavoastra
", a mai spus Marian Vanghelie.

Relatia dintre Vanghelie si PSD-ul lui Ponta

In PSD, rivalitatea dintre Marian Vanghelie si Sebastian Ghita este cunoscuta - Ghita fiind un apropiat al premierului Victor Ponta, iar Vanghelie fiind ... tras pe linie moarta in partid de la venirea lui Ponta in fruntea PSD.

Ascensiunea rapida a lui Victor Ponta i-a creat actualului lider PSD si dusmani, mai ales in randul liderilor locali ai partidului. Este vorba in primul rand de influentul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie. “Ai distrus partidul asta, ba!”, l-a acuzat Vanghelie la un congres.

Ponta nu a avut viata usoara in PSD sub conducerea lui Mircea Geoana, dat fiind ca nu a respectat niciodata 100% linia partidului. In 2007 a riscat chiar excluderea, “calaul” sau politic fiind Marian Vanghelie. A scapat gratie aliatilor sai din partid si a reintrat in gratiile lui Geoana, dovada fiind faptul ca in 2009 acesta l-a facut purtator de cuvant al campaniei sale electorale pentru prezidentiale.

Astfel, una din primele masuri luate de Victor Ponta in fruntea PSD a fost sa-l inlocuiasca pe Marian Vanghelie din fruntea PSD Bucuresti, ca urmare a conflictelor avute cu edilul de la 5.

La Congresul PSD din 2005, este celebra cearta dintre Marian Vanghelie si Victor Ponta, dupa ce primarul ar fi sarit la bataie impotriva actualului premier.

Apoi, in 2010, tot la Congresul PSD (atunci cand Ponta a fost ales presedinte al PSD) a avut loc un nou conflict intre Ponta si Vanghelie. Ponta a spus ca la Romexpo (acolo unde aveau loc alegerile pentru presedintia PSD nu se va mai alerga pe holuri cu Vanghelie, asa cum s-a intamplat la Congresul din mai 2005. Nici Vanghelie nu s-a lasat mai prejos si a replicat: "La Romexpo o sa stau la prezidiu, o sa ma uit la tine (n.r. Ponta) si o sa-ti dau. Linistit".

"Voi fi in sala", a raspuns la randul sau Ponta.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Vanghelie il sustine conditionat pe Ponta la presedintie.
Vanghelie il sustine conditionat pe Ponta la presedintie. "Nu sustin pe gratis deloc pe nimenea, vreau sa inteleaga."

 Primarul sectorului 5 pune conditii pentru a il sustine pe seful sau de partid la functia suprema in stat. Marian Vanghelie vrea ca Victor Ponta sa il convinga ca "nu are dusmanii"

Marian Vanghelie catre copii: Eu daca ma duceam la scoala la timpul potrivit ii bateam pe multi
Marian Vanghelie catre copii: Eu daca ma duceam la scoala la timpul potrivit ii bateam pe multi

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, le-a transmis, marti, elevilor de la scoala nr. 136, din Ferentari, sa "vina la scoala pentru ca e nevoie", si le-a oferit copiilor propriul exemplu.

Vanghelie: Fac studii gramaticale, limba engleza, franceza, thailandeza, masaje, fac de toate
Vanghelie: Fac studii gramaticale, limba engleza, franceza, thailandeza, masaje, fac de toate

Edilul Marian Vanghelie le-a spus politistilor locali din sectorul 5, miercuri, ca promite sa se antreneze "si noaptea, si ziua" si ca face "si studii gramaticale, si limba engleza, franceza si thailandeza, si masaje", respectiv "de toate".

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.