Imagini CAMERA DE SUPRAVEGHERE. Cum actioneaza hotii care au terorizat un cartier din Constanta

Dată publicare: 21-10-2013 18:58
Dată actualizare: 24-10-2013 06:52


Exact ca in vestul salbatic, patrulele de noapte ale locuitorilor unui cartier rezidential din Constanta au fost cat pe ce sa prinda niste indivizi pregatiti sa fure dintr-o vila.

Oamenii care s-au saturat sa fie calcati de hoti, au incercat sa blocheze masina intrusilor, dar au scapat in ultimul moment. O camera de supraveghere din zona a surprins scena, iar politistii incearca sa dea de urma infractorilor. Totul se petrece dupa o lunga serie de jafuri.

Camerele de supraveghere montate la una dintre vilele vizate de hoti a surprins tot incidentul. In imagini se vede cum masina suspectilor se opreste in fata unei case. Unul dintre locatarii care patrulau prin cartier observa masina si da alarma. Imediat vin doua autoturisme care incearca sa blocheze masina hotilor.

Hotii au reusit sa fuga in ultimul moment, dar oamenii care locuiesc in aceasta zona au reusit sa retina numarul de inmatriculare al autoturismul si l-au transmis politistilor. Din pacate, nici pana la aceasta ora suspectii nu au fost retinuti. Satui de ineficienta autoritatilor, locatarii din cartierul Compozitorilor au decis sa mentina patrulele de noapte in speranta ca macar asa ii vor speria pe spargatorii de locuinte.

Imaginile au intrat astazi in posesia politistilor care incearca sa identifice autoturismul, dar asta nu inseamna ca vor renunta la paza.

Pagubitii sustin ca le-au spus politistilor cum arata suspectii si cu ce masini opereaza, insa li s-ar fi raspuns ca nu exista deocamdata destule date si ca ideal ar fi ca hotii sa fie prinsi in flagrant.

Tags: hoti, furturi,


VIDEO PROTVPLUS.RO