Barbatul care a injunghiat un politist in Capitala e in continuare liber. Semnalmentele agresorului

Dată publicare: 21-10-2013 18:42
Dată actualizare: 24-10-2013 06:52


Individul periculos care a injunghiat sambata dimineata un politist din Capitala este liber ca pasarea cerului, iar seful Politiei Romane a dat ordin sa se formeze o echipa speciala care sa rezolve de urgenta acest caz.

Colegii victimei au audiat peste 15 persoane pana acum si au reusit sa-i faca agresorului portretul robot. Asa ca ii roaga pe toti cei care pot oferi informatii sa sune cat mai repede la numarul de urgenta 112.

Atacul a avut loc in statia de tramvai de la piata Crangasi, iar primele camere de supraveghere se afla la o distanta de paroximativ 50 de metri, asa ca momentul agresiunii nu a fost surprins.

Martorii spun insa ca agresorul s-a facut nevazut prin dreptul camerelor de supraveghere, asa ca politistii au ridicat imaginile. Analizeaza acum cu atentie fetele tuturor barbatilor care au trecut prin dreptul camerelor si care corespund semnalmentelor oferite de victima.

Agresorul este un tanar cu varsta intre 25 si 28 de ani, o constitutie atletica, par saten si ochi caprui. In momentul atacului purta o geaca prevazuta cu o gluga deschisa la culoare, blugi si adidasi albi.

Politistul se numeste Segiu Iacos. Are 21 de ani, este din Satu Mare si a absolvit anul trecut Academia de Politie dupa care a fost repartizat la sectia 20 din Capitala. Ofiterul era in timpul liber in momentul in care a fost atacat. A fost injunghiat de mai multe ori in zona abdomenului. Este internat la spital, iar starea lui este stabila.


VIDEO PROTVPLUS.RO