Cei 24 de palmieri din Eforie Sud, furati de un agent de paza care a vrut sa se simta ca in Hawaii

Ultima actualizare: 05-08-2012 02:30

Un agent de paza este acuzat de politie ca el este cel care a furat 24 de palmieri din statiunea Eforie Sud. Arborii smulsi din pamant acum doua zile au fost recuperati joi, cam ofiliti, din curtea unui club vestit din Costinesti, unde fusesera replantati

Calatoria celor 24 de palmieri a inceput destul de brutal acum doua zile. Un agent de paza, adica un om platit sa stea cu ochii dupa hoti, a pus ochii pe arborii exotici si s-a gandit ca nu ii strica si lui niste bani.

Asa ca, intr-o noapte, in mai putin de doua ore, si-a pus mintea si i-a scos din pamantul in care abia fusesera plantati.

Hotul a inghesuit palmierii intr-un autoturism si i-a dus pe toti acasa, la Tuzla. N-a rezistat tentatiei si a plantat doi chiar la el in curte, ca sa se simta ca in Hawaii. Pe restul i-a vandut.

Ghinionul a facut ca un vecin, mai curios din fire, a urmarit toata operatiunea si l-a reclamat, mai ales ca vazuse stirea la televizor.  In scurt timp, politistii au gasit arborii la Vox Maris in Costinesti.

Administatorii clubului spun acum ca si lor li s-a parut suspecta tranzactia.

Agentii sunt de alta parere. Au gasit palmierii in pamant si au aflat ca proprietarul complexului a dat 30 de lei pe unul, fata de 150 de lei, pretul initial achitat de autoritatile din Eforie.

Palmierii au ajuns deja in posesia celor care se ocupa de spatiile verzi din Eforie. Doar doi dintre ei vor fi replantati in locul din care au fost furati pentru ca restul gaurilor au fost deja astupate cu braduti.

Suspectul de furt are dosar penal si risca sa fie arestat preventiv pentru furt calificat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO