Horoscop 3 octombrie 2022, cu Neti Sandu. O să recuperați niște bani pentru care ați tot luptat

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 3 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi condimentată. Avem și treabă, ne și distrăm, reluăm proiectele care rămăseseră în stand by și ne adunăm forțele ca să reușim.  

Vibrația zilei este 3 și comunicarea e la loc de cinste azi.

Horoscop 3 octombrie 2022 – BALANȚĂ

O să dați refresh pe toate planurile, că aveți energie, un vibe nou, de zile mari și o să începeți niște proiecte care or să vă pună într-o lumină favorabilă.

O să apară niște bani și o să vă schimbați garderoba, stilul vestimentar, poate și pentru că v-ați îndrăgostit.

O să dați refresh pe toate planurile, o să aveți mare grijă de voi și de sănătate și de felul în care arătați.

Horoscop 3 octombrie 2022 – SCORPION

Se poate să angajați o firmă să repare ceva pe acasă și să vă calculați banii să vă ajungă să puneți niște lucruri noi în locul celor deteriorate.

O să refaceți grupul de prieteni de altădată și poate vă apucați de niște activități care să scoată la iveală talente ascunse.

Se vine cu oferte la voi și o să vă încânte ideea să lucrați și altceva, dacă e vorba despre o colaborare.

Horoscop 3 octombrie 2022 – SĂGETĂTOR

Vin bani, pot fi de la serviciu, dar și din surse colaterale, că vi se apreciază efortul depus în ultima vreme și poate vi se dau proiecte noi de făcut.

Se poate să primiți un accept, luați un examen, vă angajați altundeva. E momentul să vă reinventați.

Or să vină bani, poate din cei pe care i-ați revendicat în ultima vreme, și o să vă echilibrați din punct de vedere financiar.

Horoscop 3 octombrie 2022 – CAPRICORN

E animație la voi, apar oferte de lucru și o să aveți de ales în funcție de timp, de natura jobului și de banii care vă sunt oferiți.

O să aflați cui îi pasă de voi, ce este dispusă o persoana să facă, să sacrifice pentru voi și o să simțiți încotro s-o luați.

Vă caută cineva care v-a dus dorul și o să vă puteți exprima și voi sentimentele să se afle ce simțiți, vis-a-vis de această persoană.

Horoscop 3 octombrie 2022 – VĂRSĂTOR

E cineva din afara țării care vă cheamă fie pentru o vacanță, dacă mai aveți câteva zile libere, sau ca să lucrați la ceva care v-ar face plăcere.

O să recuperați niște bani pentru care ați tot luptat, dar treptat, nu pe toți odată.

Abia acum o să vă primiți înapoi banii pe care i-ați împrumutat cuiva sau pe care nu-i ați încasat la momentul potrivit.

Horoscop 3 octombrie 2022 – PEȘTI

Se încearcă cooptarea voastră într-un grup, o echipă în care funcționați perfect pe parcursul unui proiect și se poate să se dezvolte și să mai existe și altele.

O să acordați un plus de atracție unui hobby și o să scăpați de stres, o să vă dezmorțiți, că aveți nevoie de o gură de aer proaspăt.

O să puteți semna acte, să treceți cu bine de examen, interviuri și să vă armonizați cu colegii de breaslă.

Horoscop 3 octombrie 2022 – BERBEC

Vă caută mai multă lume, de drag, nu cu treabă, și o să ieșiți de plăcere, o să vă implicați în diverse preocupări de timp liber ca să vă distrați.

Se poate să apară un proiect particular și vă suplimentați veniturile, că e nevoie pentru că ați tot accesat economiile.

Proiecte noi atât la serviciu, cât și în particular, și o să fie o upgradare pe mai multe paliere de viață.

Horoscop 3 octombrie 2022 – TAUR

V-ați putea lansa într-o aventură profesională și să începeți și niște studii, poate fi o specializare. Dispuneți de o energie care vă ajută în mai multe direcții, să știți.

Există o sursă de câștig, de explorat, și poate intrați într-un parteneriat ca să aveți sprijin în ceilalți din grup.

Poate primiți o invitație să plecați în străinătate și să vă prindă bine să mai schimbați locul, anturajul, clima.

Horoscop 3 octombrie 2022 – GEMENI

La voi apar solicitări din numeroase direcții și o să vă descurcați, dar nu fără consum nervos de eforturi prelungite, cam până prin primăvară.

Or să vină și bani în plus, dar vor fi și cheltuieli care să vă cam dau bugetul peste cap – e bine să văd dozați un pic.

O să recuperați niște bani și o să aveți și pentru facturi, rate și mici atenții pentru cei dragi, familie, prieteni.

Horoscop 3 octombrie 2022 – RAC

O întâlnire care să vă ajute să luați o decizie referitoare la viața de cuplu și să vă gândiți și la siguranța copiilor, să nu fie afectați de discuțiile din cuplu.

E bine să vă îngrijiți mai mult de sănătate, să nu depășiți pragul de oboseală, că o să vă fie greu să vă recuperați.

O să apară omul visurilor voastre, dacă n-a apărut deja, și o să aveți căminul vostru, vin și copiii, așa cum v-ați dorit.

Horoscop 3 octombrie 2022 – LEU

Poate abia acum o să dați curs unei oferte de colaborare și o să faceți față efortului, că o să vă trebuiască și să vă ocupați și de familie, printre picături.

O să vă întâlniți cu prietenii să practicați un sport sau altceva care să vă destindă.

Se pare c-o să aveți o perioadă bună de funcționare în echipă și vin necesarele, se adună și banii o să fie bine.

Horoscop 3 octombrie 2022 – FECIOARA

Lucrurile vă ies mai ușor, aveți uși deschise, nu ca până acum, și o să faceți progrese, luați salariul și se aprobă diverse cereri.

O veste îmbucurătoare de la cineva care vă iubește și revine după o perioadă de absențe.

O să puteți da curs unui proiect mai vechi și să vă redresați din punct de vedere financiar, că nu vă plac incertitudinile.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Fata fostului star al fotbalului s-a dezbrăcat complet! Cum a apărut după ce le-a răspuns celor care s-au luat de ea că pozează sexy
FOTO Fata fostului star al fotbalului s-a dezbrăcat complet! Cum a apărut după ce le-a răspuns celor care s-au luat de ea că pozează sexy
Citește și...
Horoscop 25 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță câștiguri financiare
Horoscop 25 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se anunță câștiguri financiare

Horoscop 25 februarie 2025, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize plăcute. De bune intenții avem nevoie și restul se rezolvă de la sine Invocam binele și el apare.

Horoscop 24 februarie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu noutăți. Ce aduc astrele de Dragobete pentru fiecare zodie în parte
Horoscop 24 februarie 2024, cu Neti Sandu. Lună Plină cu noutăți. Ce aduc astrele de Dragobete pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 24 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Luna Plina cu noutăți. O să vrem să facem cât mai multe lucruri, să ne vedem cu cei dragi, să ne plimbăm, să dăm o fugă prin împrejurimi, să participăm și la evenimente festive.

Horoscop 23 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate găsi ceva de lucru în paralel cu serviciul
Horoscop 23 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate găsi ceva de lucru în paralel cu serviciul

Horoscop 23 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu surprize. Suntem gata pregatiti pentru schimbare, avem tot ce ne trebuie pe dinauntru, accesam si curajul si o sa ne-mplinim un vis, niste obiective.  

Recomandări
Kievul le bate obrazul aliaților din Vest. Criza uriașă care a lovit armata Ucrainei: „Pierdem oameni, pierdem teritorii”
Kievul le bate obrazul aliaților din Vest. Criza uriașă care a lovit armata Ucrainei: „Pierdem oameni, pierdem teritorii”

Jumătate din armamentul promis de către Occident Ucrainei este livrat cu întârziere, reproşează duminică ministrul ucrainean al Apărării, Rusten Umerov, la un forum care marchează doi ani de la invazia rusă, relatează AFP.  

Lupta pentru București: 36% dintre alegători ar vota cu Nicușor Dan. Câți sunt de partea Gabrielei Firea - SONDAJ CURS
Lupta pentru București: 36% dintre alegători ar vota cu Nicușor Dan. Câți sunt de partea Gabrielei Firea - SONDAJ CURS

Actualul primar general al Capitalei, Nicuşor Dan, ar fi votat de 36% dintre bucureşteni la alegerile locale. Acesta este urmat la mică distanță de Gabriela Firea, potrivit unui sondaj CURS dat publicităţii duminică.

Premierul Marii Britanii, Rishi Sunak, cere confiscarea activelor rusești înghețate.
Premierul Marii Britanii, Rishi Sunak, cere confiscarea activelor rusești înghețate. "Trebuie să fim mai îndrăzneţi"

Premierul Marii Britanii, Rishi Sunak, a cerut, duminică, ţărilor occidentale să fie "mai îndrăzneţe" şi să confişte activele ruseşti îngheţate pentru a le redistribui apoi Ucrainei.