Horoscop 1 octombrie 2022, cu Neti Sandu. O să puteţi repara o căsnicie, o relaţie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 1 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi a recuperărilor. Ni se oferă şansa să îndreptăm nişte situaţii, să ne luăm o revanşa, să repunem lucrurile în drepturile lor fireşti. Să profităm de ocazie!  

Vibraţia zilei este 1 şi e tocmai bună pentru noi începuturi, după ce lichidăm restanțele.

Horoscop 1 octombrie 2022 – BALANŢA

E loc de răsfăţ pentru voi, poate daţi o petrecere vă duceţi în plimbare pe undeva ca să vă recreaţi, c-aveţi nevoie de forţe proaspete ca să vă puteţi achita de obligaţii.

O să faceţi o schimbare de look poate pentru că e ziua voastră sau se-apropie şi daţi refresh total, că e o nevoie interioară.

Începeţi o viaţă nouă, vă bucuraţi de revederea unor oameni sau e o persoană specială care vă face fericiţi.

Horoscop 1 octombrie 2022 – SCORPION

O să daţi drumul proiectelor de timp liber, îi adunaţi pe prieteni şi o să vă găsiţi câteva ore libere şi locul potrivit ca să desfăşuraţi activităţile preferate.

O să intraţi la cheltuială că poate vă compuneţi o ţinută vestimentară pentru party-ul la care vă duceţi sau ca să ieşiţi la o cină romantică.

Sunt evenimente la care o să vă duceţi că or fi rude, prieteni care se căsătoresc, ori sărbătoresc ceva.

Horoscop 1 octombrie 2022 – SĂGETĂTOR

O să le faceţi o surpriză celor dragi şi poate daţi o fugă împreună într-o staţiune de agrement ca să mai uitaţi de rate, facturi şi alte griji care vă tot apasă.

O să apară cineva care va fi nedezlipit de voi şi dacă n-aveţi companion de viaţă o să ştiţi dacă vă armonizaţi, sau nu.

Apar noutăţi, e cineva care se insinuează în viaţa voastră şi s-ar putea sa fie o partidă, dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie de cuplu.

Horoscop 1 octombrie 2022 – CAPRICORN

Cineva care v-a tot chemat în ultima vreme prin ţară, pe undeva, insistă să vă duceţi, totuşi, că e un câştig de ambele părţi şi, dacă tot mai e frumos afară, merită.

Poate vă invită cineva la un spectacol sau la o petrecere, o fi vreo nuntă şi o să fie distracţie.

E o întrunire festivă, poate fi şi o competiţie la care-o să luaţi parte şi o să vă fie evaluat talentul.

Horoscop 1 octombrie 2022 – VĂRSĂTOR

Se pare că n-o să vă uitaţi la bani când vine vorba de ieşit cu ai voştri în oraş, poate fi şi în alt oraş numai să vă delectaţi cu altceva în timpul vostru liber să vă revigoraţi.

E rost de plimbare şi să vă întâlniţi cu oamenii pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi să vă întreţineţi frumos.

O să daţi dovadă de mărinimie şi o să le fiţi un bun suport unor oameni care o duc greu material sau afectiv.

Horoscop 1 octombrie 2022 – PEŞTI

O să puteţi repara o căsnicie, o relaţie, fie ea amicală sau de ordin sentimental şi să treceţi peste certuri, neînţelegeri, să vă bucuraţi de un trai bun de aici încolo.

Se poate să fie un prilej deosebit şi să primiţi cadouri, să vi se facă nişte surprize de zile mari.

Revine cineva cu gândul de împăcare ca să puteţi merge mai departe cu relaţia şi are de unde să vă fie bine, să fiţi fericiţi.

Horoscop 1 octombrie 2022 – BERBEC

Veştile pe care le aşteptaţi cu sufletul la gură sosesc şi o să vă îndreptaţi spre acei oameni care sunt conectaţi sufleteşte cu voi şi o să vă distanţaţi de cei care va ignora.

Vi se face o invitaţie de mers la un spectacol, poate fi o ceremonie şi o să revedeţi oameni care contează pentru voi.

Vă puteţi găsi perechea de suflet, la un party, undeva, şi viaţa voastră o să prindă culoare, o să fiţi fericiţi.

Horoscop 1 octombrie 2022 – TAUR

O să intraţi la cheltuială poate pentru că preparaţi delicatese că vin musafiri sau ieşiţi la un restaurant şi le faceţi cinste prietenilor.

Se anunţă cineva de la drum şi, dacă nu plecaţi pe nicăieri, o să fiţi gazde perfecte, ca de obicei, şi o să fie o zi minunată alături de ei.

Se strânge familia şi o să puneţi umărul la un eveniment festiv, o nuntă, un botez, o aniversare. Ceva care va fi în curând.

Horoscop 1 octombrie 2022 – GEMENI

Poate o să zburaţi, la propriu, cu avionul sau la figurat, ca să revedeţi o persoană dragă care v-a invitat din scurt, aşa, şi o să aflaţi ce noutăţi are pentru voi.

O să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă bucuraţi de o relaţie care să vă umple frumos viaţa.

La un party o să revedeţi o persoană care nu vă ieşise din minte şi o să vă încercaţi şansele de a fi, totuşi, împreună.

Horoscop 1 octombrie 2022 – RAC

O să-i duceţi, poate, pe nepoţi, pe veri, pe la voi, dacă n-o să treceţi voi când aveţi timp pe la ei, să strângeţi relaţiile de familie ca să fie un confort afectiv.

Se poate să ajungeţi, în sfârşit, în vizită la cineva cu care chiar rezonaţi pe mai multe planuri şi o să vă revigoraţi.

O să le puteţi întoarce, în sfârşit, vizita unor rude apropiate care vă aşteaptă că au să vă dea veşti bune.

Horoscop 1 octombrie 2022 – LEU

Vi se lansează invitaţia să plecaţi într-o excursie la malul mării sau la munte, grupul hotărăşte, şi o să vă placă indiferent unde o să aterizaţi, că va fi o escapadă turistică.

O să cheltuiţi, cu dragă inimă, nişte bani ca să le faceţi o surpriză copiilor, probabil le-ați promis mai demult că-i duceţi în parcul de distracţii.

Intraţi la cheltuială pentru că plecaţi cu familionul într-o excursie şi vă întoarceţi mâine. Totul costă scump.

Horoscop 1 octombrie 2022 – FECIOARĂ

Voi se pare că o să onoraţi o invitaţie la masă, poate e o recepţie, o gală, o fi chiar nunta cuiva şi o să vă simţiţi cât se poate de bine, că va fi o atmosferă super.

Poate se anunţase mai demult cineva în vizită şi o să vă pregătiţi cum se cuvine - că sunteţi pretenţioşi în astfel de situaţii.

O s-aveţi nişte explicaţii cu fiinţa pe care o iubiţi şi o să ajungeţi la un consens, ceea ce până acum a lipsit.

Citește și...
Horoscop 30 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia pentru care apar niște recompense, deoarece șefii sunt mulțumiți de ei
Horoscop 30 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Zodia pentru care apar niște recompense, deoarece șefii sunt mulțumiți de ei

Horoscop 30 noiembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro Tv. O zi amestecată. Se așează frumos niște lucruri, în timp ce altele își așteaptă rezolvarea. E sărbătoare și avem un gând bun pentru toți cei care contează pentru noi.

Horoscop 29 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Se adună bani în cont pentru Tauri
Horoscop 29 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Se adună bani în cont pentru Tauri

Horoscop 29 noiembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro Tv. O zi cu sare și piper. O să ne ocupăm de lucrurile care se cer urgent rezolvate și să facem tot posibilul să lichidăm restanțele, să fim cu toate obligațiile la zi.

Horoscop 28 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Cine primește un premiu sau o primă la final de an
Horoscop 28 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Cine primește un premiu sau o primă la final de an

Horoscop 28 noiembrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro Tv. O zi reușită. O să ne fie mai ușor cu toate, cu munca, cu banii și cu sănătatea. Practic, optimismul ne va limpezi și mintea și sufletul.

Recomandări
NYT: Eforturile Vestului par să se apropie de limită. O zi de război în Ucraina costă cât 30 de zile de război în Afganistan
NYT: Eforturile Vestului par să se apropie de limită. O zi de război în Ucraina costă cât 30 de zile de război în Afganistan

În acest timp, atât Kievul cât și experții occidentali se asteaptă la atacuri aeriene masive ale rușilor în Ucraina, după ce ar fi fost observate avioane gata de luptă în diverse baze.

Blinken, mesaj tranșant: „România se poate baza pe America. Vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO”
Blinken, mesaj tranșant: „România se poate baza pe America. Vom apăra fiecare centimetru din teritoriul NATO”

România se poate baza pe America și de acum înainte. Este mesajul tranșant transmis, marți, de șeful diplomației americane, secretarul de stat Antony Blinken.

„Singur acasă” revine la Pro TV. Când va fi difuzat anul acesta celebrul film
„Singur acasă” revine la Pro TV. Când va fi difuzat anul acesta celebrul film

Cum nu se poate decembrie fără „Singur acasă”, anul acesta, Pro TV va difuza cea mai îndrăgită comedie de Crăciun. Celebra ecranizare a revenit în grila Pro TV.