Horoscop 1 octombrie 2022, cu Neti Sandu. O să puteţi repara o căsnicie, o relaţie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 1 octombrie 2022, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi a recuperărilor. Ni se oferă şansa să îndreptăm nişte situaţii, să ne luăm o revanşa, să repunem lucrurile în drepturile lor fireşti. Să profităm de ocazie!  

Vibraţia zilei este 1 şi e tocmai bună pentru noi începuturi, după ce lichidăm restanțele.

Horoscop 1 octombrie 2022 – BALANŢA

E loc de răsfăţ pentru voi, poate daţi o petrecere vă duceţi în plimbare pe undeva ca să vă recreaţi, c-aveţi nevoie de forţe proaspete ca să vă puteţi achita de obligaţii.

O să faceţi o schimbare de look poate pentru că e ziua voastră sau se-apropie şi daţi refresh total, că e o nevoie interioară.

Începeţi o viaţă nouă, vă bucuraţi de revederea unor oameni sau e o persoană specială care vă face fericiţi.

Citește și
Hanul cu Tei se vinde cu 1,6 milioane€. Clădirea, cumpărată de Ilie Dumitrescu în 2004

Horoscop 1 octombrie 2022 – SCORPION

O să daţi drumul proiectelor de timp liber, îi adunaţi pe prieteni şi o să vă găsiţi câteva ore libere şi locul potrivit ca să desfăşuraţi activităţile preferate.

O să intraţi la cheltuială că poate vă compuneţi o ţinută vestimentară pentru party-ul la care vă duceţi sau ca să ieşiţi la o cină romantică.

Sunt evenimente la care o să vă duceţi că or fi rude, prieteni care se căsătoresc, ori sărbătoresc ceva.

Horoscop 1 octombrie 2022 – SĂGETĂTOR

O să le faceţi o surpriză celor dragi şi poate daţi o fugă împreună într-o staţiune de agrement ca să mai uitaţi de rate, facturi şi alte griji care vă tot apasă.

O să apară cineva care va fi nedezlipit de voi şi dacă n-aveţi companion de viaţă o să ştiţi dacă vă armonizaţi, sau nu.

Apar noutăţi, e cineva care se insinuează în viaţa voastră şi s-ar putea sa fie o partidă, dacă nu sunteţi implicaţi într-o relaţie de cuplu.

Horoscop 1 octombrie 2022 – CAPRICORN

Cineva care v-a tot chemat în ultima vreme prin ţară, pe undeva, insistă să vă duceţi, totuşi, că e un câştig de ambele părţi şi, dacă tot mai e frumos afară, merită.

Poate vă invită cineva la un spectacol sau la o petrecere, o fi vreo nuntă şi o să fie distracţie.

E o întrunire festivă, poate fi şi o competiţie la care-o să luaţi parte şi o să vă fie evaluat talentul.

Horoscop 1 octombrie 2022 – VĂRSĂTOR

Se pare că n-o să vă uitaţi la bani când vine vorba de ieşit cu ai voştri în oraş, poate fi şi în alt oraş numai să vă delectaţi cu altceva în timpul vostru liber să vă revigoraţi.

E rost de plimbare şi să vă întâlniţi cu oamenii pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme şi să vă întreţineţi frumos.

O să daţi dovadă de mărinimie şi o să le fiţi un bun suport unor oameni care o duc greu material sau afectiv.

Horoscop 1 octombrie 2022 – PEŞTI

O să puteţi repara o căsnicie, o relaţie, fie ea amicală sau de ordin sentimental şi să treceţi peste certuri, neînţelegeri, să vă bucuraţi de un trai bun de aici încolo.

Se poate să fie un prilej deosebit şi să primiţi cadouri, să vi se facă nişte surprize de zile mari.

Revine cineva cu gândul de împăcare ca să puteţi merge mai departe cu relaţia şi are de unde să vă fie bine, să fiţi fericiţi.

Horoscop 1 octombrie 2022 – BERBEC

Veştile pe care le aşteptaţi cu sufletul la gură sosesc şi o să vă îndreptaţi spre acei oameni care sunt conectaţi sufleteşte cu voi şi o să vă distanţaţi de cei care va ignora.

Vi se face o invitaţie de mers la un spectacol, poate fi o ceremonie şi o să revedeţi oameni care contează pentru voi.

Vă puteţi găsi perechea de suflet, la un party, undeva, şi viaţa voastră o să prindă culoare, o să fiţi fericiţi.

Horoscop 1 octombrie 2022 – TAUR

O să intraţi la cheltuială poate pentru că preparaţi delicatese că vin musafiri sau ieşiţi la un restaurant şi le faceţi cinste prietenilor.

Se anunţă cineva de la drum şi, dacă nu plecaţi pe nicăieri, o să fiţi gazde perfecte, ca de obicei, şi o să fie o zi minunată alături de ei.

Se strânge familia şi o să puneţi umărul la un eveniment festiv, o nuntă, un botez, o aniversare. Ceva care va fi în curând.

Horoscop 1 octombrie 2022 – GEMENI

Poate o să zburaţi, la propriu, cu avionul sau la figurat, ca să revedeţi o persoană dragă care v-a invitat din scurt, aşa, şi o să aflaţi ce noutăţi are pentru voi.

O să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi o să vă bucuraţi de o relaţie care să vă umple frumos viaţa.

La un party o să revedeţi o persoană care nu vă ieşise din minte şi o să vă încercaţi şansele de a fi, totuşi, împreună.

Horoscop 1 octombrie 2022 – RAC

O să-i duceţi, poate, pe nepoţi, pe veri, pe la voi, dacă n-o să treceţi voi când aveţi timp pe la ei, să strângeţi relaţiile de familie ca să fie un confort afectiv.

Se poate să ajungeţi, în sfârşit, în vizită la cineva cu care chiar rezonaţi pe mai multe planuri şi o să vă revigoraţi.

O să le puteţi întoarce, în sfârşit, vizita unor rude apropiate care vă aşteaptă că au să vă dea veşti bune.

Horoscop 1 octombrie 2022 – LEU

Vi se lansează invitaţia să plecaţi într-o excursie la malul mării sau la munte, grupul hotărăşte, şi o să vă placă indiferent unde o să aterizaţi, că va fi o escapadă turistică.

O să cheltuiţi, cu dragă inimă, nişte bani ca să le faceţi o surpriză copiilor, probabil le-ați promis mai demult că-i duceţi în parcul de distracţii.

Intraţi la cheltuială pentru că plecaţi cu familionul într-o excursie şi vă întoarceţi mâine. Totul costă scump.

Horoscop 1 octombrie 2022 – FECIOARĂ

Voi se pare că o să onoraţi o invitaţie la masă, poate e o recepţie, o gală, o fi chiar nunta cuiva şi o să vă simţiţi cât se poate de bine, că va fi o atmosferă super.

Poate se anunţase mai demult cineva în vizită şi o să vă pregătiţi cum se cuvine - că sunteţi pretenţioşi în astfel de situaţii.

O s-aveţi nişte explicaţii cu fiinţa pe care o iubiţi şi o să ajungeţi la un consens, ceea ce până acum a lipsit.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
Horoscop 19 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va recupera acei bani pe care trebuia să-i ia de mult
Horoscop 19 martie 2024, cu Neti Sandu. O zodie va recupera acei bani pe care trebuia să-i ia de mult

Horoscop 19 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. O să ne ocupăm de lucrurile pe care vrem să le ducem la bun sfârșit ca să începem ceva care să faca viața mai frumoasă.

Horoscop 18 martie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de lucru în altă țară
Horoscop 18 martie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de lucru în altă țară

Horoscop 18 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Știm ce avem de făcut, sau cel puțin așa ar fi normal, știm și cum trebuie să procedăm și o să mai avem și concursul unora și o să ieșim la liman.

Horoscop 17 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se gândește să mai facă un copil
Horoscop 17 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care se gândește să mai facă un copil

Horoscop 17 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu de toate. O să ne bucurăm de revederea unor oameni dragi, de veștile bune pentru care le vom primi și o să ne facem planuri pentru mai departe.

Recomandări
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul
Arma NATO care va tranzita România pentru a ajunge în Ucraina. MApN îi va asigura combustibilul

Între timp, apărarea Ucrainei suferă din cauza stocurilor tot mai mici de muniție. Un ajutor substanțial este pe drum din Finlanda, stat care a aderat la NATO anul trecut.

PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei
PSD și PNL s-au înțeles: Cătălin Cîrstoiu va fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei

După aproape aproape ore de discuții, coliția de Guvernare a decis luni seară că medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD-PNL pentru Primăria Capitalei.

Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri
Bani europeni pentru înființarea centrelor de colectare, refuzați de primării. Câmpurile au devenit „magnet” pentru deșeuri

Peste 1.900 de primării ar fi putut să ia bani europeni prin PNRR pentru înființarea așa-numitelor centre de colectare cu aport voluntar.