Gore, zis si Gec dă Ripăr, cere sa fie liber: "Sunt fiul lui Dumnezeu cel Atotputernic, Isus, Isus"

Dată publicare: 17-08-2011 12:15
Dată actualizare: 01-11-2012 14:13


Mai calm decat atunci cand a fost arestat, Gore, interlopul din Cluj acuzat ca a injunghiat un brancardier la Urgente, a venit astazi la recurs increzator ca judecatorii il vor lasa liber. Stirile ProTV de la 19:00, LIVE si pe m.stirileprotv.ro.

Doar e fiul lui Dumnezeu, sustine el, si, in plus, chiar isi regreta faptele.

Cu aceasta declaratie si-a facut Gore aparitia la Curtea de Apel in aceasta dimineata, la judecarea recursului facut de avocatul lui la masura de arestare preventiva. Au venit sa il sustina atat actuala, cat si fosta lui sotie. In sala, a incercat sa o convinga pe judecatoare de nevinovatia sa.

"- Sunt fiul lui Dumnezeu cel Atotputernic, Isus, Isus, Isus!

- Regreti ce ai facut.

- Intotdeauna!

- Cine ti-a dat substantele?

- Satana!"

Teoria lui este sustinuta si de actuala consoarta.

Dupa ce Gore si-a sustinut nevinovatia in fata instantei de judecata, a fost condus de mascati inapoi in arestul politiei. Urmeaza sa se decida daca recursul sau va fi admis.

El a fost retinut in urma cu o saptamana, pentru tentativa de omor, dupa ce a injunghiat in brat si in piept un brancardier in varsta de 33 de ani de la Unitatea de Primiri Urgente din Cluj, unde interlopul fusese tinut sub observatie o noapte. Din fericire, victima este acum in stare buna, chiar daca va mai ramane internata o vreme.


VIDEO PROTVPLUS.RO