Giovani Becali le-a aratat autoritatilor romane ce inseamna sa fii mafiot. Ar fi plecat din tara cu o zi inainte de sentinta

Ultima actualizare: 05-11-2016 07:13

Cu o zi inainte de termenul final din dosarul mituirii unui judecator de la Tribunalul Bucuresti, Giovani Becali ar fi plecat din tara.

Fostul secretar de stat in Ministerul Muncii, Valeriu Nicolae sustine pe pagina sa oficiala de Facebook ca l-a vazut pe Ioan Becali evitand coada si trecand prin filtrul de la aeroportul Otopeni destinat diplomatilor.

 

"Giovani Becali - cel care ne explica tuturor ce inseamna sa fii mafiot de mafiot este in fata mea in aeroport . Nu se opreste la coada la care sunt vreo 20 de oameni ( 4-5 minute de asteptare) ci se duce direct la protocol diplomatic. Ofiterii de serviciu il saluta ca si cum ar fi vreun demnitar care merita salutat si nu un mafiot abia iesit din puscarie care a tras tepe de milioane, daca nu de zeci de milioane de EURO statului roman. Becali trece linistit controlul pe la punctul rezervat diplomatilor." a scris Valeriu Nicolae pe Facebook.

Iata ce scrie pe pagina sa de Facebook Valeriu Nicoale, fost consilier al premierului Ciolos, actual reprezentant special al secretarului general al Consiliului Europei pentru chestiuni legate de romi.

In ce calitate ar fi trecut Ioan Becali printr-un punct de control destinat demnitarilor? Impresarul sportiv nu a putut fi contactat pentru lamuriri.

Am asteptat insa explicatii de la Serviciul Roman de Informatii, care raspunde de toate filtrele de securitate aeroportuare.

Ioan Becali este proaspat eliberat din inchisoare dupa ce a executat o treime din pedeapasa, intr-un dosar de coruptie.

Maine el ar trebui sa fie in sala de judecata ca sa afle daca ajunge din nou dupa gratii intr-un dosar in care a fost acuzat ca a mituit o judecatoare, ca sa fie gasit nevinovat in cazul transferurilor din fotbal. Becali s-a declarat de altfel pregatit pentru astfel de situatii.


Ioan Beacli, declaratie inainte de condamnare: Inchisoarea nu sperie pe nimeni, ca nu e pentru girafe, e pentru oameni, te reeduca nu te omoara.''


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO