Ghinion curat pentru 4 hoti de masini. Au fost urmariti de politie si 2 au ajuns in catuse

Ultima actualizare: 23-10-2012 12:18

Saptamana a inceput prost pentru 4 hoti din Capitala: prima masina din care au incercat sa fure, s-a incapatinat sa nu se deschida. Iar cea de-a doua le-a adus ghinion de-a dreptul: nici bine nu s-au indepartat de ea, ca politistii le si luasera urma.

Dupa o cursa in care au rasunat si focuri de pistol, doi dintre spargatori au ajuns in catuse. Ceilalti au reusit pentru moment sa gaseasca o ascunzatoare, insa unul dintre ei este ranit.

In jurul pranzului, o masina parcata langa Piata Domenii le-a parut tinta usoara celor 4 hoti. Totusi, in zadar au fortat o portiera: aceasta a ramas inchisa. Indivizii erau insa pusi pe fapte mari si, intr-un taxi, au plecat in cautarea unei alte lovituri.

Cu prada la ei, hotii au pornit apoi mai departe, in acelasi taximetru. Dupa cativa metri, in spatele lor au rasunat sirenele politiei; soferul a oprit de-abia dupa ce urmaritorii, politistii de la investigatii criminale din sectorul 1 au tras mai multe focuri de avertisment in plan vertical. Doi dintre cei filati n-au mai apucat sa fuga.

Nici taximetristul nu pare sa aiba constiinta curata; anchetatorii il banuiesc de complicitate, mai ales ca i-au gasit in masina bricege, foarfeci, mai multe incarcatoare de telefoane, chiar si manusi de protectie.

Omul sustine ca n-ar avea nicio legatura cu hotii.

Pe cei doi suspecti care au scapat, politistii i-au cautat si cu ciini specializati. Patrupedele au depistat pete de singe care traversau parcul IOR, probabil de la unul dintre hoti. Urmele dispareau insa la iesire, asa ca, pentru moment, fugarii sint liberi. Odata prinsi, ar putea ajunge la inchisoare, pentru furt, impreuna cu ceilalti doi, dar si cu taximetristul, daca se va dovedi ca acesta le-a fost complice.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO