Noi acuzatii in cazul lui Gheorghe Nichita. Primarul din Iasi ar fi cerut politiei sa-l escorteze permanent

28-08-2015 16:08


Primarul suspendat al Iasiului, Gheorghe Nichita, plateste scump relatia cu fosta subordonata, Adina Samson.

Edilul s-a ales vineri cu noi capete de acuzare, in scandalul in care este suspectat ca ar fi folosit abuziv politia locala si agentii ei ca s-o urmareasca pe femeie. Adina Samson, si-a trimis avocatul la DNA, ca sa insiste, pentru arestarea primarului.

Dragomir Tomaseschi, avocatul Adinei Samson: "Locul lui Gheorghe Nichita e pe strada Doctor Vicol, adica la penitenciar."

De cand relatia pe care a avut-o cu Adina Samson a ajuns obiect de studiu pentru procurorii DNA, Gheorghe Nichita trebuie sa faca fata unui val continuu de acuzatii. Gelozia l-a facut sa isi piarda cumpatul si ar fi folosit, pe vremea cand era primar al Iasiului, intreaga politie locala ca sa o puna pe urmele iubitei. Sa ii stie toate miscarile. Asa ca este acuzat de abuz in serviciu si suspendat din functie.

Dragomir Tomaseschi, avocatul Adinei Samson: "Clienta mea are reale probleme de sanatate, are nevoie de asistenta psihologica, pentru ca traumele comise de acest individ, in anii trecuti, au lasat urme."

Procurorii DNA nu vad cu ochi buni comportamentul lui Gheorghe Nichita si vineri au decis sa ii aduca noi acuzatii: instigare la abuz in serviciu si complicitate. Ba chiar ii reproseaza ca ar fi produs un prejudiciu de aproape o suta de mii de lei la bugetul Iasiului.

Chiar daca vede zambind noile acuzatii, primarul suspendat Gheorghe Nichita are control judiciar pentru urmatoarele doua luni. Nu are voie sa mearga la primarie, asa ca iesenii se pregatesc de alegeri anticipate.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO