Galamaz da in judecata firma de paza si pe huliganul de la Ploiesti. Cui va dona banii obtinuti

Dată publicare: 07-11-2011 12:33
Dată actualizare: 19-10-2012 21:32


Galamaz

Fundasul central al echipei Steaua George Galamaz a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca va da in judecata firma de paza care s-a ocupat cu securitatea la meciul cu Petrolul si pe suporterul care l-a lovit in timpul partidei.

"Sper ca legea sa-si faca datoria in privinta suporterului. Ii zic suporter pentru ca m-a rugat mama sa nu-l jignesc. Voi incerca sa dau in judecata firma de paza. Banii pe care ii voi obtine ii voi dona pentru copiii cu probleme din sectorul sase. Nu vreau sa obtin eu niciun venit, vreau sa ajut. Am facut deja o declaratie la politie. Sper ca lucrurile sa treaca pe fagasul normal si sa fie aspru pedepsit", a spus Galamaz.

El a mentionat ca vrea ca suporterul care l-a lovit sa fie aspru pedepsit pentru a nu mai exista un caz asemanator in viitor.

"Suporterul acesta trebuie dat exemplu. Daca va scapa usor, poate fi un alt caz asemanator in timp. Orice baietas care va mai dori sa intre pe teren trebuie sa se gandeasc de o suta de ori. Nu e normal sa faca un asemenea gest. Deocamdata, am dat doar o declaratie la politie, pentru ca eu sunt partea vatamata. Politia s-a autosesizat in acest caz. Voi avea o discutie cu avocatii sa vad cum trebuie sa abordez aceasta problema, vreau sa fie un exemplu acest caz", a mai spus fundasul.

Meciul Petrolul Ploiesti - Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I, a fost suspendat, saptamana trecuta, dupa mai multe incidente ce au avut loc in prima repriza.

Un suporter al echipei Petrolul Ploiesti a intrat pe teren, in minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul in fata si l-a scuipat pe fundasul stelist George Galamaz. Mai multi jucatori ai Stelei l-au lovit cu picioarele pe fanul care a patruns pe teren, in incercarea de a-l imobiliza. Dupa ce fortele de ordine au calmat spiritele si l-au retinut pe suporterul respectiv, arbitrul Robert Dumitru a eliminat doi jucatori stelisti, pe Martinovici si pe portarul Stanca, pentru loviturile aplicate fanului ploiestean. Meciul a fost reluat, dar in scurt timp o petarda aruncata din tribune l-a ranit pe portarul stelist Tatarusanu, care intrase in locul lui Stanca. Dupa acest nou incident, arbitrul a decis oprirea partidei.

George Galamaz a fost diagnosticat cu o fractura de os zigomatic.

In urma cercetarilor, anchetatorii au stabilit ca in timpul desfasurarii partidei de fotbal Dragos Petru Enache, aflat in tribune, a patruns pe terenul de joc si l-a lovit cu un obiect contondent pe fotbalistul stelist George Galamaz.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO