Gadgeturi reduse de Black Friday 2022. Smartwatch-uri, brățări fitness, drone și alte produse

Black Friday
Shutterstock

Black Friday 2022 este momentul ideal pentru a achiziționa gadgeturi noi sau pentru a le schimba pe cele pe care le avem cu o generație superioară.  

Gadgeturile au devenit pentru mulți parte integrantă a vieții de zi cu zi, dar în general nu sunt obiecte fără de care să nu poată trăi și de aceea foarte multă lume așteaptă reducerile de Black Friday pentru a-și înnoii gama de dispozitive inteligente.

Smartwatch redus de Black Friday 

Ceasurile inteligente au ajuns să fie aproape indispensabile pentru mulți români. Dacă la început acestea erau rezervate pasionaților de tehnologie, în ultimii ani au ajuns să fie purtate de tot mai multă lume, femei sau bărbați. 

Deși cele mai cunoscute sunt smartwatch-urile lansate de Apple, piața este mult mai diversificată și există opțiuni pentru toate gusturile și buzunarele. Iar de Black Friday 2022, va fi mult mai accesibil să cumperi un ceas inteligent, deoarece retailerii anunță reduceri consistente: 

Ceas Smartwatch Vector Luna, Argintiu, Bratara metalica - redus cu 71% de la 1.186,99 Lei la 333,99 Lei

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Smartwatch, Blackview, X5, Unisex, Monitorizare ritm cardiac, Monitorizare somn, Compatibil cu Android si iOS, Negru - redus cu 69% de la 599,00 Lei la 184,00 Lei

Ceas Smartwatch AMOLED GTR™ X eSport Edition, Apel Bluetooth HD One Touch, 1.8” Sapphire Ultra-Clear, Multi Sport, 24/7 Ritm Cardiac, Somn, SpO2, Control Muzica/Photo, Notificari, Lamp Mode, Curea Silicon Moon Black - redus cu 52% de la 416,50 Lei la 198,98 Lei

Ceas Smartwatch Garmin Fenix 6 Pro, 47 mm, Black va fi redus de la 2.649,98 Lei la 1.799,99 Lei

Brățări fitness la ofertă de Black Friday 2022

Persoanele care își doresc să aibă un stil de viață sănătos, sunt interesate de mișcare, câte calorii ard într-o zi și dacă se odihnesc bine, au nevoie de o brățară fitness. Cel mai bun moment pentru a-și achiziționa astfel de gadgeturi la prețuri reduse este Black Friday. 

Dar, pe lângă monitorizarea numărului de pași, a caloriilor și a exercițiilor fizice, smartband-urile oferă informații despre ritmul cardiac, pot fi folosite pe post de ceas și oferă notificări cu privire la apeluri și mesaje primite pe telefon. 

Anul acesta, marii retaileri se întrec în oferte una mai bună decât alta, când vine vorba de brățări fitness.

Smartband fitness Canyon CNE-SB11BB, IP67, Negru – la 89,99 lei, redusă de la 99,99 lei

Bratara fitness THD M6, monitorizare miscare, puls si nivel oxigen, generatia 2021, varianta albastru inchis - redusa cu 73% de la 154,38 Lei la 41,65 Lei

Bratara Fitness, Smart M6 cu functii multiple cu pedometru, masurarea tensiunii arteriale,ritm cardiac, nivelului de oxigen din sange, Bluetooth, incarcare magnetica, Negru - redusă cu 67% de la 116,00 Lei la 38,08 Lei

Bratara fitness, Smart Band, monitorizeaza ritmul cadiac, Violet - redusă cu 62% de la 79,99 Lei la 29,99 Lei

Căști wireless 

Căștile wireless sunt tot mai folosite de tineri. Fie că este vorba de AirPods de la Apple sau de produse lansate de alte branduri de renume, acestea au ajuns să aibă prețuri destul de piperate. De aceea, Black Friday este un moment bun să cumperi o pereche nouă la preț redus. 

Căștile pe bluetooth sau Wi-Fi sunt mult mai simplu de folosit, pot fi conectate cu ușurință la dispozitive, fie că vorbim de telefoane mobile sau laptopuri, iar ultimele modele oferă o calitate foarte bună a sunetului. 

Dar aceste îmbunătățiri ale căștilor au venit și cu un preț superior, de aceea, reducerile de Black Friday 2022 sunt binevenite pentru iubitorii de muzică, pod-casturi sau gamerii care vor o mobilitate crescută. 

Casti audio over-ear Hama Tour ANC, Bluetooth, Negru - reduse cu 64% de la 389,99 Lei la 139,99 Lei

Casti Bluetooth Bluedio H+ Bluetooth 4.1, Wireless, Stereo, microfon incorporat, slot microSD, Radio FM, Culoare Alb - reduse cu 54% de la 219,00 Lei la 99,00 Lei

Casti audio In-Ear Jlab GO Air Pop, True Wireless, Negre - reduse cu 53% de la 129,99 Lei la 59,99 Lei

Gadgeturi pentru o casă inteligentă 

Casele au devenit tot mai tehnologizate în ultima perioadă și un număr mare de obiecte din locuință sunt acum conectate prin Wi-Fi la internet și pot fi controlate cu telefonul mobil. 

De Black Friday 2022 avem la reducere destul de multe obiecte inteligente, pe care le putem cumpăra pentru a ne moderniza locuința. 

Printre acestea enumeră senzor inteligent de temperatura si umiditate, comutator wireless, detector de fum smart, dulie cu senzor de lumina si mişcare, sonerie video inteligentă, încuietoare inteligentă cu amprentă digitală, cod, card și Wi-Fi, prize cu Wi-Fi, prelungitoare inteligente, cap de robinet cu senzor de mișcare, telecomenzi universale și multe altele. 

Ochelari VR la ofertă 

Realitatea virtuală este un trend în ultimii ani, iar ochelarii VR ne ajută să o aducem în propriile noastre locuințe. Fie că îi folosim pentru gaming, filme sau să ne plimbăm prin muzee, castele și alte clădiri, ochelarii VR ne oferă o experiență inedită. 

Dacă în anii trecuți găseam ochelari prin magazine specializate, acum oricine poate să aibă o pereche acasă, să-i conecteze la consola de jocuri sau la telefonul mobil. 

Drone reduse de Black Friday 2022 

Mulți dintre pasionații de fotografie au trecut de la aparatele foto clasice la drone, în special datorită perspectivei diferite pe care o oferă acestea. 

Prețurile unei drone diferă nu doar în funcție de dimensiunea acesteia, dar și de distanța de operare, durata de zbor, conectivitatea și bineînțeles de brand. 

Black Friday este un moment potrivit pentru achiziția unui astfel de dispozitiv, mai ales dacă sunteți începători și îl achiziționați pentru distracție. 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Românii își așteaptă coletele comandate de Black Friday. Cum fac față anul acesta companiile de curierat
Românii își așteaptă coletele comandate de Black Friday. Cum fac față anul acesta companiile de curierat

Milioane de pachete își caută destinatarul în aceste zile, după ce ediția de Black Friday a aruncat în aer vânzările.  

(P) eMAG Black Friday, după primele ore: comenzi de 417 milioane de lei, cu 22% mai mult decât în 2022
(P) eMAG Black Friday, după primele ore: comenzi de 417 milioane de lei, cu 22% mai mult decât în 2022

După primele trei ore de la startul celui mai mare Black Friday de până acum din cei 13 ani de când eMAG a adus evenimentul în România, clienții au comandat aproape 1,5 milioane de produse, în valoare totală de 417 milioane de lei.

(P) Black Friday 2023: Economisiți până la 60% la produsele de îngrijire personală și machiaj premium!
(P) Black Friday 2023: Economisiți până la 60% la produsele de îngrijire personală și machiaj premium!

Black Friday este evenimentul așteptat cu nerăbdare de către pasionații de frumusețe, iar BeautyOneShop, unul dintre cele mai exclusiviste site-uri de produse cosmetice și de îngrijire personală, nu dezamăgește.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.